Keskiviikkona jalkapallomaailman otsikoihin nousi Sevilla-valmentaja Eduardo Berizzoon liittyvä suru-uutinen. Andalusialaisseura vahvisti virallisessa tiedotteessaan, että joukkueen päävalmentajalla on todettu eturauhassyöpä.

Alkuun luultiin, että Berizzo on saanut tietää asiasta vasta tiistai-illan Mestarien liiga -ottelun jälkeen, mutta myöhemmin on käynyt ilmi, että 48-vuotias argentiinalainen on tiennyt asiasta jo aiemmin, sillä hän kertoi pelaajilleen asiasta puoliajalla.

Liverpool johti ottelua Estadio Ramón Sánchez Pizjuánilla tauolle mentäessä peräti 3-0. Ottelu vaikutti jo lähes ratkenneelta.

Berizzon ilmoittama suru-uutinen sai pelaajat kuitenkin antamaan kaikkensa kentällä ja sen seurauksena oli harvinainen nousu kolmen maalin tappioasemasta tasoihin.

– Meidän oli tultava toiselle puoliajalle eri asenteella fanien ja valmentajan takia. Hän sai meidät pelaamaan niin, Sevillan Éver Banega sanoi pelin jälkeen lehdistölle.

Wissam Ben Yedder käynnisti kirin kahdella maalillaan ja etumatka oli kurottu umpeen lisäajan viimeisillä hetkillä, kun Guido Pizzarro tasoitti ottelun.

Tasoituksen jälkeen koko Sevillan joukkue juhli Berizzon ympärillä. Myöhemmin selvisi miksi.