Real Madrid sai vaihteeksi hyviä uutisia eilen illalla.

Joukkue jyräsi Mestarien liigassa APOEL:in vieraskentällä maalein 6-0. Se oli Realin seurahistorian suurin vierasvoitto Mestarien liigassa tai sitä edeltäneessä Euroopan Cupissa sitten vuoden 1978.

OptaJose

@OptaJose
6+ - Real Madrid have registered their biggest away win in Champions League/European Cup since September 1978 (7-0 vs Progrès Niedercorn). Steamroller.

Yhden ennätyksenkin Real teki. Seura ei nimittäin koskaan aiemmin ollut tehnyt neljää maalia Mestarien liigan vierasottelun ensimmäisellä puoliajalla. Nyt sekin nähtiin, kun Karim Benzema osui avausjaksolla kahdesti ja Luka Modrić sekä Nacho kertaalleen. Toisella puoliskolla Cristiano Ronaldo osui vielä kahdesti.

OptaJose

@OptaJose
4 - Real Madrid have scored four goals in a first half of a #UCL away game for the first time ever. Juggernaut.

– Olen iloinen heidän [Benzema ja Ronaldo] puolestaan. He ovat tehneet kovasti töitä, päävalmentaja Zinédine Zidane sanoi lehdistölle.

– Tiesimme, että näin kävisi, että he osuisivat. Nyt heidän on vain jatkettava tätä menoa.

– Tiedämme, että he molemmat ovat erittäin hyviä. Aina voi sanoa, että vastassamme oli heikko joukkue, mutta se ei ole totta. Pelasimme tosissamme, teimme aikaisen maalin ja pidimme maalimme puhtaana.

Voitosta huolimatta lohkovoitto karkasi Realilta. Jatkopaikkansa joukkue kyllä varmisti.

– Tärkeintä on, että etenemme lohkosta jatkoon. Emme voi lohkotilanteelle enää mitään, Zidane sanoi.

– Vastustajamme eivät halua kohdata meitä. Mikä tahansa joukkue meitä vastaan tuleekaan, se on hyvä joukkue. Kohtaamme joukkueen, joka on oman lohkonsa ykkönen. Se tarkoittaa, että he ovat pelanneet erinomaisesti.