Real Madrid voitti APOEL Nikosian Mestarien liigan lohkovaiheen viidennen kierroksen ottelussa 6-0-lukemin. Voittonsa myötä madridilaiset varmisti jatkopaikkansa.

Tehokkaimmat pelaajat olivat kaksi maalia tehneet Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema. Portugalilaistähti jatkaa osumiensa myötä Mestarien liigan maalipörssin kärkipaikalla.

Ottelun kulku

Ottelu eteni maalittomana 23. peliminuutille asti. Tuolloin Apoel-puolustuksen purku tuli suoraan Luka Modricille, joka laukoi reilusta 20 metristä suoraan ilmasta maalivahti Nauzet Pérezin näppien kautta oikeaan alakulmaan.

Tämä ei vielä Apoelia lannistanut, mutta madridilaisten ensimmäisen puoliajan murskaava loppu lannisti. Ensin osui Karim Benzema kauniin syöttökombinaation päätteeksi 39. minuutilla. Vain hetki myöhemmin Nacho jatkoi Raphaël Varanen puskun maaliin.

Tämäkään ei vielä riittänyt, sillä lisäajalla Benzema teki illan toisen maalinsa Ronaldon epäitsekkään esityön seurauksena. Lukemat tauolle mentäessä siis jo 4-0.

Toinen puoliaika

Toisella puoliajalla maalisyötön jo aiemmin saalistanut Ronaldo osui itse. Marcelo tarjosi vasemmalta laidalta huippukeskityksen, jonka portugalilainen puski verkon perukoille.

Ronaldon Mestarien liiga -kauden kahdeksas osuma syntyi tyhjään maaliin Apoel-puolustuksen sekoilun ja Benzeman työnteon ansiosta.