[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Eibar-Real Betis
Maanantaina 20.11 klo 22.00
La Liga

Eibar on ajautunut ahdinkoon tämän kauden La Ligassa. Vain kahdesti voittanut joukkue on yhden pisteen putoamisviivan yläpuolella ja todellisessa vaarassa tippua pääsarjasta ensi kaudeksi.

Joukkueen suuri ongelma on ollut maalinteko, tai pikemminkin sen vaikeus. Ainoastaan 0,55 maalia keskimäärin ottelussa osuva Eibar on jäänyt liian usein kokonaan ilman maaleja ja se näkyy karulla tavalla sarjataulukkoa katsoessa.

Lisäksi joukkue on päästänyt eniten maaleja, 25, koko sarjassa. Joukkue päästää keskimäärin 2,27 maalia omaan verkkoon ottelua kohti. Lukema pitäisi saada alle kahden ja mielellään nopeasti, muuten kaudesta muodostuu liian vaikea.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Real Betis on sarjataulukossa kahdeksantena, eli suurin piirtein niillä sijoilla joista sen oletettiinkin taistelevan. Joukkueen maalinteko on toiminut erittäin hyvin maalipörssin viidennellä sijalla olevan Antonio Sanabrian johdolla. Hän on viimeistellyt jo seitsemän osumaa tällä kaudella.

Joukkueen puolustuspeli on pääosin toiminut hyvin, mutta välillä lipsahtaa turhan monta osumaa omaan maaliin, kuten Valenciaa vastaan viime kuussa, kun joukkue hävisi 3-6. Päästettyjen maalien suhde on liian suuri, jotta joukkue pystyisi taistelemaan tosissaan europaikoista.

Poissaolot

Kotijoukkue Eibarilla on reippaasti kokoonpanohuolia. Sivussa ovat Yoel Rodríguez, Pedro León, Fran Rico, Iván Ramis, Cristian Rivera sekä mahdollisesti Gonzalo Escalante. Real Betis on selvinnyt vähemmillä loukkaantumisilla. Sivussa on Joel Campbell ja mahdollisesti Zouhair Feddal.

Arvio

Eibar lähtee otteluun vaikeista lähtökohdista. Viisi viimeistä ottelua ilman voittoa tarponut joukkue on tehoton ja vieläpä raskaasti vajaamiehinen. Kipeästi pisteitä tarvitseva joukkue onkin todella vaikean paikan edessä, sillä vaikka Real Betis ei olekaan vieraissa loistanut (1-1-3), on se näistä kahdesta joukkueesta selvästi laadukkaampi.

Betis pystyy parhaillaan jättämään Eibarin maaleitta (3.70) ja ottamaan niukan vierasvoiton ja sitä kautta kohentamaan asemiaan sarjan ylemmässä keskikastissa. Rohkea vierasvoitto kelpaa mainiosti heikon Eibarin kustannuksella.

Eibar-Real Betis 2 (2.95)