CR7:n ja Benzeman muodostama kärkipari on nyt seurahistorian surkein – Euroopan huippusarjoissa vain yksi huonompi duo

© Kuva: Getty Images

Näin se vain on. Real Madridin hyökkäyksessä Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema ovat olleet varjojen mailla La Ligassa. Oikeastaan ”varjojen mailla” on jopa kevyt termi kuvailemaan tähtipelaajien peliesityksiä maalien muodossa.

Ronaldo ja Benzema ovat onnistuneet molemmat kerran maalinteossa tällä kaudella. Kaiken kukkuraksi molempien onnistumiset ovat tulleet samassa ottelussa, eli Getafea vastaan lokakuun puolivälissä.

Espanjalaislehti Marca tietää kertoa, että Ronaldo-Benzema-kärkiparin kauden aloitus maalien tekemisessä on koko Real Madridin seurahistorian surkein. Se ei vielä toki ole saavutus, eikä mikään, mutta se on, että Euroopan top-5-sarjoissa vain yhden seuran kärkipari on aloittanut huonommin.

Tämä kyseenalainen kunnia menee Serie A:n pohjalla rimpuilevan Beneventon kärkikaksikolle. Benevento on hävinnyt kaikki kauden 13 ottelua ja tehnyt niissä vain kuusi osumaa. Se korostaa entisestään Ronaldon ja Benzeman ”maali-iloittelua”. Top-5-sarjoista (Valioliiga, La Liga, Serie A, Bundesliiga, Ligue 1) 97:n seuran hyökkääjäkaksikko on ollut tehokkaampi tällä kaudella kuin Benzema-Ronaldo-duo.

Tilanteen absurdiutta korostaa se, että samaisella parivaljakolla on myös Real Madridin seurahistorin hurjin maalisaldo 12 ottelun jälkeen kaudelta 2014-15. Silloin Benzema ja Ronaldo heiluttivat verkkoa yhteensä 27 kertaa 12 ottelussa.

Toisaalta on myös muistettava, että Mestarien liigassa Ronaldo on ollut varsin tehokas alkukaudesta. Mies johtaa Mestarien liigan maalipörssiä kuudella osumallaan. Joka tapauksessa molempien tähtipelaajien alkukautta voi nyt perustellusti kuvailla farssiksi.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää