Antoine Griezmann on saanut valtavasti kritiikkiä alkukaudella. Ranskalaishyökkääjä on tehnyt tällä kaudella yhteensä vain kolme maalia, eikä Griezmannin peliesitykset ole muutenkaan juuri vakuuttaneet.

Atlético-kannattajat ovat olleet näreissään kesästä lähtien Griezmannille, joka leikitteli mediassa muiden seurojen kanssa.

Griezmann ei kuitenkaan kadu päätöstään jäädä Atléticoon, vaikka seuralla on siirtokielto päällä.

– En kadu sitä. Se oli minun päätökseni ja tekisin saman päätöksen uudestaankin, vaikka häviäisimme seitsemän ottelua peräkkäin. En lähde Atléticosta tammikuussa. Saamme Diego Costan ja Vitolon, joiden ansiosta meidän on pidettävä Atlético mahdollisimman korkealla sarjataulukossa. En ole edes puhunut kertaakaan seurapresidentin kanssa poistumisestani.

– Annoin ihmisten ymmärtää sanojani väärin kesällä. Se on sama asia kuin hetki sitten, milloin minulta kysyttiin tykkäisinkö pelata Kylian Mbappén ja Neymarin kanssa. Vastasin myöntävästi, mutta ei se meinaa sitä, että haluaisin siirtyä PSG:hen.

– Olen tyytyväinen otteisiini maajoukkueessa, mutta Atléticossa olen pelannut tällä kaudella vain kaksi tai kolme hyvää ottelua. Minun pitää parantaa otteitani huomattavasti ja löytää oikea vire. Kaikki on kiinni minusta. Minun on tehtävä enemmän töitä. On otteluita, joissa en lauo kertaakaan maalia kohti ja se on vain minun ongelmani.

Lähde: Telefoot