[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Girona-Real Sociedad
Perjantaina 17.11 klo 22.00
La Liga

Girona palaa maajoukkuetauolta hyvässä vireessä, sillä takana on upeat voitot Levantesta ja Real Madridista. Joukkueen peli on koko alkukauden perustunut tiiviiseen puolustuspeliin ja luotuihin maalipaikkoihin nähden tehokkaaseen viimeistelyyn.

Girona on toistaiseksi ollut tasavahva niin koti- kuin vieraskentällä, pisteitä on kertynyt tasaisesti kierros kierrokselta. Jos joukkueen peli pysyy uomissaan eikä taso laske, paikka keskikastissa on hyvinkin mahdollinen. Europelipaikat eivät ole realismia, ainakaan vielä.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Real Sociedad on illan vastustajaansa nähden aivan erilainen joukkue. Se on pelannut koko alkukauden vuoristoratamaisesti, mikä on näkynyt viihdyttävinä peleinä, mutta myös menetettyinä pisteinä. Joukkueen maalinteko on sarjan kärkikolmikon tasolla (2,18 maalia per peli), mutta päästetyt maalit (1,91) ovat reilusti sarjan alemman kastin tasolla.

La Realin peleissä on totuttu näkemään maalien lisäksi jopa liikaakin tunnetta, mikä on taas näkynyt varoituksina ja ulosajoina peleissä. Vieraissa joukkue on esiintynyt pirteästi saldolla 3-0-2, jolla se onkin sarjan viidenneksi paras vierasjoukkue.

Poissaolot

Kotijoukkue Gironalta uupuu ottelusta vain yksi pelaaja, Pedro Alcalá. Real Sociedadilta suurin osa pelaajista on kuntoutunut pelikuntoon, mutta poissa ovat vielä Imanol Agirretxe sekä Carlos Martínez.

Arvio

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun hyvän kokoonpanotilanteen saattelemana sekä hyvässä vireessä, sillä molemmat ovat voittaneet kolme viimeisestä viidestä ottelustaan. Girona pyrkii pitämään maalimäärät maltillisena, ja luottaa omien maalipaikkojensa tulevan ottelun kuluessa, mutta Real Sociedadin otteluissa tapana on, että maalimäärät kasvavat normaalia suuremmaksi.

Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat seitsemän vuoden takaa, joten niistä ei ole apua. Ottelun voittajaa on vaikea veikata, mutta maalimäärä todennäköisesti nousee normaalia ottelua suuremmaksi. Pelaajat ovat tuoreina tauon jälkeen ja pelihalut ovat varmasti kovat.

Yli 3,5 maalia (2.85)