[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Atlético Madrid-Real Madrid
Lauantaina 18.11 klo 21.45
La Liga

Lauantai-ilta päättyy tulikuumaan Madridin derbyyn, kun yhteen iskevät Atlético Madrid ja Real Madrid. Ailahtelevasti kautensa aloittaneet joukkueet himoavat pisteitä, mikäli aikovat taistella mestaruudesta vielä keväällä.

Kotijoukkue Atlético Madrid on kärsinyt koko alkukauden tehottomuudesta. Sarjanelonen on viimeistellyt vain 16 osumaa, joka on selvästi vähemmän kuin kärkikolmikko. Etenkin Antoine Griezmannin märkä ruuti huolestuttaa Diego Simeonea sekä joukkueen fanaattisia kannattajia. Toki Griezmannin hyvä peli Walesia vastaan maajoukkuetauolla antaa lupaa odottaa parempaa kuin mitä nyt on nähty. Puolustuspeliltään joukkue on edelleen koko maanosan eliittiä, ainoastaan kuusi päästettyä osumaa 11 ottelussa, ainoastaan Barcelona on päästänyt vähemmän maaleja. Vaikka joukkue onkin edelleen vailla tappioita La Ligassa, on se taipunut liian usein tasapeleihin, kauden saldo on 6-5-0.

Real Madrid on kärsinyt omituisista ailahteluista myöskin koko alkukauden. Loistavia otteita on seurannut huonompi peli ja pisteitä on menetetty FC Barcelonaan nähden jo aivan liikaa. Cristiano Ronaldon tehottomuus puhuttaa edelleen, portugalilaisen olisi pikkuhiljaa alettava osumaan maalipuiden väliin, tehot ovat olleet liikaa keskikenttämiesten varassa. Derby sytyttää varmasti myös Ronaldon ja hyökkääjä haluaakin näyttää parastaan verivihollista vastaan. Real Madrid on viimeistellyt tällä kaudella 22 kertaa, joka on 2 osumaa per peli -tahtia. Lukema on on hyvä, mutta jää selvästi Valenciasta ja Barcelonasta, jotka ovat jo useamman pisteen edellä.

Poissaolot

Kotikoukkueelle hyviä uutisia, hyökkäyspelille elintärkeät Koke ja Yannick Carrasco ovat todennäköisesti mukana lauantain kamppailussa. Sivussa sen sijaan jatkaa laitapakki Filipe Luís. Realilta sivussa ovat puolestaan Gareth Bale, ykkösmaalivahti Keylor Navas sekä mahdollisesti Luka Modrić. Laitapakki Dani Carvajal on todennäköisesti pelikunnossa ottelussa.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Arvio

Kaksi hieman sekaisin ollutta joukkuetta kohtaa ottelussa, jota kumpikaan ei halua hävitä! Edelliset kohtaamiset joukkueiden välillä ovat olleet todella kiihkeitä kamppailuja, joissa on nähty maalejakin runsaasti. Atléticon puolustuspeli on jo useamman kauden ajan ollut niin vakuuttavaa, ja se tulee joukkueen selkärangasta, joten maalimäärä voi jäädä kohtalaisen pieneksi. Tasapelikään ei olisi kummallekaan joukkueelle maailmanloppu, mutta toki sillä tuloksella ero sarjakärkeen todennäköisesti taas kasvaa parilla pisteellä. Kyseessä on klassinen kuuden pisteen kamppailu, joka on pakko nähdä! Tasapeli on todella lähellä.

Atlético Madrid-Real Madrid X (3.45)

Alle 2.5 maalia (1.95)