© Kuva: Getty Images

David de Gea harmittelee: ”Ulkomailla pelaavat unohdetaan Espanjassa”

David de Gea on pelannut Manchester Unitedissa kesästä 2011 saakka.

Espanjan ykkösmaalivahdin paikan napannut de Gea puhui lehdistötilaisuudessa siitä, kuinka ihmiset Espanjassa unohtavat ulkomaille siirtyvät pelaajat, sillä kotimaista jalkapalloa seurataan niin paljon.

– Meitä, jotka poistuvat Espanjasta muihin maihin pelaamaan, seurataan paljon vähemmän Espanjassa kuin kotimaista jalkapalloa. Ulkomailla pelaavat unohdetaan Espanjassa. Meitä ei juurikaan seurata ja se on sääli. Yritämme kuitenkin pitää itsemme Espanjassa puheenaiheina peliesityksiemme kautta.

Espanja kohtaa tänä iltana Venäjän Moskovassa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää