Real Sociedadin Iñigo Martínezia vietiin kesällä Barcelonan riveihin.

Etenkin katalaanimediassa siirtoa ehdittiin jo pitämään varmana, mutta lopulta Iñigo ei matkannut San Sebastíanista Barcelonaan.

Nyt Martínez kertoo ensimmäistä kertaa julkisuudessa, ettei siirto ollut missään vaiheessa todellisuudessa lähellä tapahtumista, vaikka katalonialaismedia niin väittikin.

– Jokaista pelaajaa, joka pelaa hyvin, tullaan viemään jossain vaiheessa suurseurojen riveihin. Myöhemmin siirrot ovat pelaajien päätettävissä. Kaikkien pelaajien päätöksiä pitää kunnioittaa. Jos joku päättää vaihtaa maisemaa, niin häntä pitää kiittää palveluksestaan seuraa kohtaan ja se on siinä.

– Olemme tottuneita siirtohuhuihin, koska se kuuluu ammattiimme. Minä en kuitenkaan osallistu debattiin mahdollisista siirroista. En tuntenut minkäänlaista tarvetta siirrolle ja olin koko ajan hyvin rauhallinen. En nähnyt itseäni muualla kuin täällä. Siirto ei ollut missään vaiheessa lähellä konkretisoitumista. Jatkan Real Sociedadissa niin pitkään kuin tunnen itseni tärkeäksi ja arvostetuksi. Teen päivittäisen työni, enkä katso muihin maisemiin.

Lähde: AS


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!