36-vuotias Real Betisin kannattajien lemmikki Joaquín on jatkamassa uraansa sevillalaisseurassa kuluvan kauden jälkeenkin. Laitapelaajan nykyinen sopimus umpeutuu tulevana kesänä, mutta AS:n mukaan jatkosopimusneuvotteluissa ollaan jo pitkällä.

Uusi sopimus on määrä saada aikaiseksi ennen joulukuun loppua, sillä vuodenvaihteen jälkeen Joaquín saisi neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa. Rahakkaita tarjouksia on tiettävästi tullutkin ainakin Kiinasta ja Qatarista.

Joaquín on kuitenkin ilmaissut halunsa päättää pelaajauransa Benito Villamarínilla ja jatkaa Betisissä jonkinlaisissa tehtävissä nappisten naulaan lyömisen jälkeenkin. Joaquín on edelleen Betisin ehdottomia luottopelaajia ja myös joukkueen kapteeni.

51 A-maaottelua Espanjan paidassa pelannut Joaquín on ollut Betisin avauskokoonpanossa yhtä vaille kaikissa tämän kauden otteluissa. Pelaamissaan 11 pelissä hän on tehnyt kolme maalia ja antanut yhden maalisyötön.

Joaquín pelasi vuosina 2006-2015 Valenciassa, Málagassa ja Fiorentinassa, kunnes palasi kaksi vuotta sitten takaisin kasvattajaseuraansa. Espanjan maajoukkueessa hän esiintyi vuosien 2002 ja 2006 MM-turnauksissa sekä vuoden 2004 EM-kisoissa. Hän kuitenkin putosi maajoukkueesta juuri ennen Espanjan mestaruusputken alkua vuonna 2008.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!