[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Real Madrid-Las Palmas
Sunnuntaina 5.11. klo 21.45
La Liga

Real Madrid elää lähivuosiensa surkeinta ajanjaksoa. Joukkue isännöi Las Palmasia harvinaisessa kahden ottelun tappioputkessa. Viime La Liga -kierroksella se taipui katastrofaaliseen tappioon piskuista Gironaa vastaan, ja Mestarien liigassa Tottenham kaatoi Realin peräti 3-1.

Ottelun enemmän pelannut sarjakärki FC Barcelona on karannut jo 11 pisteen päähän. Lisäksi Realilla on ongelmia muun muassa Cristiano Ronaldon ja Karim Benzeman tehottomuuden muodossa.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Las Palmas on romahtanut kuntopuntarin viimeiselle sijalle. Se on hävinnyt kuusi viimeistä La Ligan kamppailua ja on jo päätynyt putoajan paikalle. Huolestuttavaa on ollut oman puolustuspään vuotaminen, sillä joukkue on päästänyt eniten maaleja tappioputkensa aikana sekä koko kaudella, keskimäärin 2,5 osumaa pelattua ottelua kohti.

Joukkueen taso ei näytä enää riittävän pääsarjaan, ellei jotain ihmeellistä tapahdu vielä syyskauden aikana.

Poissaolot

Kotijoukkueelta sivussa jatkavat vauhtikone Gareth Bale, ykkösmaalivahti Keylor Navas, Daniel Carvajal, Mateo Kovacic sekä epävarmana Raphaël Varane. Las Palmasilla ei aivan yhtä paljon ole loukkaantumishuolia, sillä sivussa ovat Oussama Tannane, Jonathan Viera sekä Alen Halilovic.

Arvio

Las Palmas tulee sopivaan aikaan ärsytettyä Real Madridia vastaan. Real haluaa näyttää kaikille olevan edelleen Espanjan parhaita seuroja, ja se syttyy varmasti tähän otteluun.

Vasta kahdeksantena kotitilastoissa oleva Real pääseekin parantelemaan tilastojaan, sen verran heikossa iskussa vierailija Las Palmas on ollut jo pidemmän aikaa. Lisäksi Zinédine Zidane on nyt Real-aikakauden vaikeimmassa paikassa, ja luotsi haluaa näyttää pystyvänsä kääntämään joukkueen suunnan.

Las Palmas on ollut vaikea vastustaja Realille viime kausilla, muun muassa kaksi edellistä kohtaamista ovat päätyneet tasapeliin. Tällä kertaa Realin suurinumeroinen voitto on hyvin lähellä.

Real Madrid -2 (1.50)

Las Palmas alle 0.5 maalia (1.99)