Real Sociedadin 21-vuotias Álvaro Odriozola on noussut nopeasti La Ligan laitapuolustajien eliittiin. Vahvoista otteista kertoo muun muassa se, että nuorukainen on jo debytoinut Espanjan maajoukkueessa ja hän on mukana myös tuoreimmassa 25 pelaajan listassa, jotka Julen Lopetegui on valinnut tuleviin otteluihin.

Nuoren pelaajan vahvat otteet herättävät lähes poikkeuksetta siirtohuhuja ja Odriozolan kohdalla ne ovat liittyneet vahvasti Real Madridiin. Nyt hän itse tyrmäsi nämä huhut ja vannoi uskollisuuttaan Real Soiedadille.

– Minua häiritsee, kun ihmiset jatkuvasti puhuvat Real Madridista, koska ne jutut ovat sellaisten ihmisten kirjoittamia, jotka eivät tunne minua ollenkaan, Odriozola kertoi Noticias de Gipuzkoalle.

– Teillä voi olla mielipiteenne, mutta olen 100 prosenttisesti La Real.

Siirto Euroopan terävimpään kärkeen kuuluvaan joukkueeseen voisi houkutella monia, mutta Odriozola unelmoi pelaavansa nykyisessä seurassaan pitkään – vaikka koko uransa.

– Keskityn ainoastaan La Realiin, joka on minun seurani. Täällä olen onnellinen, tunnen itseni todella rakastetuksi ja olen keskittynyt pelaamaan erinomaisen kauden.

– Jos La Real olisi joukkue, joka olisi alhaalla sarjataulukossa, niin ehkä sitten saattaisin harkita jotain, mutta joukkueemme on todella vahva ja tulevaisuus on erittäin kirkas.

– Uskon, että meistä kasvaa suuri La Liga -joukkue ja en haluaisi lähteä mistään hinnasta. Täällä pysyminen koko urani ajan olisi unelma.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!