[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

FC Barcelona-Sevilla
Lauantaina 4.11 klo 21.45
La Liga

Viisi viimeistä otteluaan tappioitta pelannut FC Barcelona oli yllättävän vaisun oloinen tiistai-iltana pelatussa Mestarien liigan ottelussa, jossa se tasasi pisteet 0-0 tasapelillä Olympiakosia vastaan. Jatkopaikkansa kevään pudotuspeleihin valmentanut Barcelona kierrätti ottelussa pelaajia ja on varmasti totutun nälkäinen ja kovassa iskussa sarjapelissä.

Sarjakärjen peli on ollut alkukaudella todella näyttävää ja ennen kaikkea tehokasta. Kymmenen ensimmäistä ottelua on sujunut saldolla 9-1-0 ja maaliero on lähes epärealistinen 28-3! Lionel Messi on viimeistellyt 12 osumaa, eli reilusti yli kolmanneksen koko joukkueen osumista.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Sevillan kotivoitto Leganésista rauhoitti heikon edellisviikon jälkeen. Orastava tappioputki alkoi Spartak Moskovaa vastaan kärsityllä rumalla 1-5-tappiolla, jonka perään joukkue hävisi vahvaa alkukautta pelaavalle Valencialle 0-4. Joukkue on peluuttanut edellisissä otteluissaan kahta puolustavaa keskikenttäpelaajaa Steven N’Zonzia sekä Guido Pizarroa, ja kokeilu näyttää onnistuneen.

Leganés tosiaan kaatui 2-1 ja Spartak Moskova Mestarien liigassa heti perään samoin lukemin. Sevillan hyökkääjiltä vaaditaan enemmän tehoja. Luis Muriel ja Wissam Ben Yedder ovat parhaimpina pelaajina osuneet joukkueelleen kaksi kertaa kumpainenkin.

Poissaolot

FC Barcelonan riveistä poissa ovat pitkäaikaispotilaat Rafinha sekä Ousmane Dembélé. Heidän lisäkseen sivussa ovat myös Sergi Roberto, André Gomes, Arda Turan ja Andrés Iniesta. Sevillakin kärsii loukkaantumisista, poissa ovat Nicolás Pareja, Daniel Carrico, Joaquín Correa sekä Walter Montoya.

Arvio

Sevilla taistelee tälläkin kaudella paikastaan europeleihin, mutta Barcelona tuntuu olevan ylivertainen joukkue muihin verrattuna tällä hetkellä. Etenkin kotikentällään Barcelona on ollut aivan pitelemätön ottelusaldolla 5-0-0 ja maalierolla 18-1!

Sevilla on panostanut puolustuspeliinsä ja pystynee välttymään pahemmalta teurastukselta, mutta heikkona vierasjoukkueena tunnettu Sevilla on kyllä ongelmissa vieraskentällä. Toistaiseksi vierasottelut ovat sujuneet saldolla 2-0-3 ja maalierokin on surullinen 2-7. Ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki, ja Barcelona naulaa voiton parinkin maalin erolla.

FC Barcelona -2 (2.25)