Levante saa hankkia tai lainata itselleen kärjen vaikka heti, sillä seuraa edustava Ivan López loukkaantui loppukauden ajaksi.

Valencialaisseura on ottanut yhteyttä Villarrealiin ja kysynyt Enes Ünalista. Villarrealin päävalmentaja Javi Calleja varmisti tiedon oikeaksi muutama päivä sitten lehdistön edessä. Paikallisen Superdeporten mukaan Ünal ei ole kuitenkaan Levanten ainoa vaihtoehto hyökkäykseen.

Levanten seurajohto haluaa Barcelonan Paco Alcácerin lainalle tammikuussa. Alcácerin odotetaan poistuvan Barcelonasta kesken kauden olemattoman peliajan vuoksi. Levante tietää operaation olevan hyvin vaikea, mutta seura aikoo joka tapauksessa yrittää neuvotella Barcelonan kanssa lainasopimuksesta.

Siirto olisi muutenkin varsin kyseenalainen, sillä Levanten paikallisvastustaja Valencia on Alcácerin kasvattiseura. Alcácer pelasi Valencian edustusmiehistössä useita vuosia ennen viime vuoden 30 miljoonan euron siirtoaan Barcelonan paitaan.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!