Málaga voitti eilen jalkapallo-ottelun. Kyllä, luit oikein.

Míchelin miehistö nappasi kauden ensimmäisen täyden pistepotin kaadettuaan Rosaledalla Celtan dramaattisen käänteiden jälkeen luvuin 2-1.

Míchelille voitto oli valtava helpotus, sillä ennen eilistä ottelua Málaga oli kerännyt yhdeksästä ottelusta vain yhden ja ainoan tasapelipisteen. Espanjalaismedian mukaan Míchel olisi saanut potkut, jos Málaga ei olisi eilen onnistunut voittamaan Celtaa.

– Teimme valtavasti töitä kentällä tämän voiton eteen. Ansaitsimme voittaa. Kannattajamme ovat uskomattomia, Míchel viittasi seuran stadionilla vastaanottaneisiin kannattajiin, jotka kannustivat ja lauloivat seisaallaan läpi ottelun Málagan tilanteesta huolimatta.

– Heillä on uskoa meihin. Tämä voitto on jotain suurta, mutta meidän pitää jatkaa työntekoa. Avausjakso oli todella hyvä, toinen ei niinkään, mutta tärkeintä on täysi pistepotti. Millään muulla ei ole mitään merkitystä tässä tilanteessa.

– Tämä voi olla suuri käännekohta kaudellemme.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!