[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Girona-Real Madrid
Sunnuntaina 29.10 klo 17.15
La Liga

Kotijoukkue Girona joutuu sunnuntaina kovaan paikkaan, kun vastaan asettuu sarjakolmonen Real Madrid. Gironan pistepussi on karttunut toivotulla tavalla sen ollen sarjataulukon 15:s, mutta kotiotteluissa joukkue on ollut ongelmissa. Takana on peräti kolmen kotitappion putki, joissa kuokkaan on tullut Levantelta (0-2), Villarrealilta (1-2) ja Barcelonalta (0-3). Tuloksista paistaa maalinteon vaikeus, sillä joukkue on viimeistellyt pelaamassaan yhdeksässä kamppailussa yhtä monta osumaa.

Real Madrid on päässyt ailahtelevan alkukautensa ylitse ja viime aikojen tulokset ovat hyviä, sillä joukkueen viisi edellistä ottelua ovat sujuneet tappioitta. Ainoa pistemenetys tuli Tottenhamia vastaan Mestarien liigassa, kun jokkueet tasasivat pisteet 1-1. Cristiano Ronaldon kuiva kausi kuitenkin puhuttaa ympäri palloilevan maailman, ainoastaan yksi osuma viidessä liigapelissä on hyökkääjätähdelle todella huono tulos. Real Madrid ennen kaikkea tarvitsisi Ronaldon tehoja kauden mittaan, sillä myös Karim Benzema on ollut toistaiseksi tehoton.

Poissaolot

Gironalta poissa ottelussa ovat Pedro Alcalá sekä mahdollisesti Christian Stuani ja Farid Boulaya. Realilla poissaoloja on enemmänkin, sillä sivussa ovat Gareth Bale, Mateo Kovacic, Daniel Carvajal sekä mahdollisesti ykkösvahti Keylor Navas. Navasin puuttuminen olisi iso menetys vierasjoukkueelle.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Arvio

Cristiano Ronaldo on itse itsensä pahin vihollinen, ja portugalilainen haluaa varmasti löytää tehonsa myöskin La Ligassa. Realin laadukas keskikenttä pystyy kyllä tarjoilemaan Ronaldolle tarvittavat paikat maalien tekoon, joten kaikki on loppukädessä kiinni hyökkääjätähdestä itsestään.

Joukkueet eivät ole vielä koskaan kohdanneet keskenään, ja vaikka Realilla on ollut omat vaikeutensa alkukaudella, on vielä ilman pistemenetyksiä vieraissa pelannut Real (4-0-0) suursuosikki ottelussa. Gironan puolustus on pitänyt ihan mukavasti (14 päästettyä maalia yhdeksään otteluun) mutta tällä kertaa haaste kasvaa liian suureksi ja joukkue kokee jo neljännen perättäisen kotitappion.

Real Madrid -2 (Real voittaa yli kahdella maalilla)
Kerroin 2.70

Girona alle 0.5 maalia
Kerroin 2.19