Alkaneeksi kaudeksi La Ligaan ensimmäistä kertaa historiassaan noussut katalonialainen Girona onnistui voittamaan Real Madridin kotikentällään sarjan kymmenennellä kierroksella luvuin 2-1.

Tappio oli Real Madridille sarjakauden toinen. Ero sarjaa johtavaan Barcelonaan on tappion myötä jo kahdeksan pistettä, vaikka sarjaa on pelattu vasta neljännes. Sarjan alemmassa keskikastissa olevalle Gironalle kyseessä oli vasta kauden kolmas voitto.

Gironan avausjakso oli loistava. Real Madrid vaikutti aneemiselta ja haluttomalta, mutta isännistä ei voinut sanoa samaa. Pirteästi pelannut Girona loi useamman maalipaikan, mutta avausmaalin iski Real Madrid. Girona sai pallon jo tolppaan, mutta Madrid pääsi sen kautta vastahyökkäykseen ja Isco laittoi pelivälineen katalaanien verkkoon.

Cristhian Stuani toi isännät ansaitusti tasoihin toisen jakson alussa. Portu harhautti Real Madridin puolustajat ja pallo kimposi onnekkaasti Stuanille, eikä kokenut uruguaylainen epäonnistunut.

Girona teki voittomaalin vain muutamaa minuuttia myöhemmin, kun maalin edustalla ollut Portu ohjasi pallon ohi Kiko Casillan. Hidastuksista näkyi Portun olleen muutaman sentin paitsion puolella.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!