Voittaminen on ollut Atlético Madridille kovin vaikeaa tällä kaudella. Syynä on ollut lähinnä maalinteko, joka aiheutti joukkueelle ongelmia myös Celta Vigoa vastaan. Atleti onnistui kuitenkin raapimaan Balaídosilta voiton maalein 1-0.

Atlético on tehnyt enemmän kuin yhden maalin viimeksi kuukausi sitten. Tällä kertaa joukkueen ainokaisen viimeisteli Kévin Gameiro, joka iski vajaan puolen tunnin kohdalla kulmapotkun jälkitilanteesta pallon verkkoon. Maali oli Gameiron ensimmäinen tällä kaudella.

Ottelun lopussa Celta painoi päälle ja jahtasi tasoitusta. Atleti kuitenkin kykeni pitämään maalinsa puhtaana ja nappaamaan täydet pisteet mukaansa. Voiton myötä joukkue nousi ainakin hetkellisesti sarjassa kolmanneksi, kuuden pisteen päähän sarjaa johtavasta Barcelonasta.

Maalinteko-ongelmasta kertoo jotain se, että Atlético on tehnyt tämän kauden La Ligassa vasta kahdeksanneksi eniten maaleja. Toisaalta vain kaksi joukkuetta on päästänyt vähemmän maaleja kuin Atleti.

Hyvään puolustamiseen sopii hyvin se, että Diego Godín pelasi uransa 314. ottelun Atleti-paidassa. Toppari nousi jakamaan seuran ulkomaalaispelaajien kaikkien aikojen ottelutilaston kärkipaikkaa Luis Amaranto Perean kanssa.

La Liga sunnuntaina

Villarreal-Las Palmas 4-0 (0-0)
1-0 Cédric Bakambu (48.)
2-0 Mario Gaspar (65.)
3-0 Ximo Navarro om. (67.)
4-0 Nicola Sansone (90+3.)

Celta Vigo-Atlético Madrid 0-1 (0-1)
0-1 Kévin Gameiro (28.)

Leganés-Athletic Bilbao klo 19.30

Real Madrid-Eibar klo 21.45


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!