Dani Carvajal ei ole tällä hetkellä Real Madridin käytettävissä sydänvaivojensa takia. Tämän seurauksena joukkueen ainoa pelikunnossa oleva oikea laitapuolustaja on 18-vuotias Achraf Hakimi.

Vaikka joukkueen oma kasvatti onkin erittäin lupaava nuorukainen, tuskin Zinédine Zidane on vielä täysin valmis luottamaan häneen säännöllisesti isoissa otteluissa Carvajalin puuttuessa, vaikka hän pelasikin täydet 90 minuuttia tiistaina Mestarien liigassa Tottenhamia vastaan.

Real Madrid harkitseekin Marcan mukaan hankkivansa vahvistusta kyseiselle pelipaikalle jo tammikuun siirtoikkunan aikana. Ykkösvaihtoehtona on sensaatiomaisen alkukauden pelannut Real Sociedad -puolustaja Alvaro Odriozola.

Lähde kertoo, että Real Madrid tulee tekemään tarjouksen Odriozolasta, ellei Hakimi pysty todistamaan olevansa jo valmis toimimaan Carvajalin paikkaajana tarvittaessa myös isoissa otteluissa.

Odriozola kommentoi aiemmin lokakuussa, että tällä hetkellä hän keskittyy vain ja ainoastaan Real Sociedadiin. Tilanne voi kuitenkin muuttua, jos mahdollisuus siirtyä hallitsevan La Ligan mestarin riveihin avautuu.

21-vuotias puolustaja on noussut upeiden otteidensa seurauksena jo mukaan Espanjan maajoukkueeseen.