La Ligassa FC Barcelona porskuttaa tappioitta kärjessä, mutta eräs toinen joukkue on ollut suhteessa vielä paljon sensaatiomaisempi.

Leganés on pelannut suorastaan uskomattoman alkukauden. Joukkue kaatoi hetki sitten pelatussa ottelussa Athletic Bilbaon kotonaan Claudio Beauvuen maalilla 1-0. Se on jo kova juttu, että Beauvue on tehnyt yhdeksässä Leganés-ottelussaan saman verran maaleja (2) kuin 23 pelissä Celta-paidassa.

OptaJose

@OptaJose
2 - Claudio Beauvue has scored two goals in seven games for Leganes in La Liga, as many as he did in 23 for Celta. Phoenix.

Mutta se tarinan varsinainen pihvi on joukkueen häkellyttävän tiivis puolustuspelaaminen. Leganés on päästänyt yhdeksässä ottelussaan vain kolme maalia. Se on eliittiluokkaa, kun otetaan Euroopan TOP 5 -sarjat huomioon. Mikään muu joukkue ei ole päästänyt niin vähän maaleja kuin Leganés, ja vain Barcelona on edes tasoissa piskuisen La Liga -ryhmän kanssa.

Athleticia vastaan tullut nollapeli oli joukkueelle jo viides peräkkäinen. Tiivis puolustuspelaaminen on myös tuottanut pisteitä, sillä Leganés on yhdeksän kierroksen jälkeen La Ligassa peräti viidentenä. Se on kova suoritus joukkueelta, joka on itse tehnyt vain kahdeksan maalia.

La Liga sunnuntaina

Villarreal-Las Palmas 4-0 (0-0)
1-0 Cédric Bakambu (48.)
2-0 Mario Gaspar (65.)
3-0 Ximo Navarro om. (67.)
4-0 Nicola Sansone (90+3.)

Celta Vigo-Atlético Madrid 0-1 (0-1)
0-1 Kévin Gameiro (28.)

Leganés-Athletic Bilbao 1-0 (0-0)
1-0 Claudio Beauvue (54.)

Real Madrid-Eibar klo 21.45


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!