Real Madrid otti lopulta melko rutiininomaisen voiton Eibarista La Liga -kauden yhdeksännellä kierroksella. Santiago Bernabéulla pelatun ottelun loppulukemat kirjattiin kotijoukkueen hyväksi 3-0.

Mielenkiintoista ottelussa oli se, että paljon kritiikkiä otteistaan saanut Karim Benzema ei ollut tällä kertaa avauksessa. Hänen tilallaan Cristiano Ronaldon kärkiparina avasi Marco Asensio, joka myös viimeisteli ottelun toisen maalin Iscon matalasta keskityksestä.

1 - Isco Alarcon has scored more goals (10) and made more assists (8) than any other midfielder in La Liga in 2017. Golden.

Pelin avausmaali kirjattiin Eibar-puolustaja Paulo Oliveiralle. Hän taisteli pääpallosta Sergio Ramosia vastaan ja nikkasi epäonnekseen pallon omaan verkkoon.

Pian Realin avausmaalin jälkeen Eibarilla oli erinomainen tilaisuus vastahyökkäykseen. 2v1-tilanne kuivui kuitenkin siihen, että Eibar-pelaaja päätti yrittää kaukaa maalivahti Kiko Casillan yli. Yritys epäonnistui surkeasti, mikä kuvastaa aika lailla koko ottelua. Eibar kyllä loi (etenkin ensimmäisellä jaksolla) muutamia tilanteita, mutta Real oli omissa paikoissaan huomattavasti kliinisempi.

Toinen puoliaika sujui huomattavasti selvemmin kotijoukkueen komennossa. 64. minuutilla Benzemakin pääsi irti. Hän myös alusti yhdessä Theo Hernándezin kanssa Realin kolmannen maalin, jonka iski keskikentälle vaihdettu Marcelo. Osuma oli kerrassaan upea. Pallo liikkui vasemmalla kaistalla kovaa vauhtia, ja Real yksinkertaisesti sahasi Eibar-puolustuksen hajalle.

Voiton myötä Real nousi 20 pisteeseen ja otti taas paikkansa sarjakolmosena Atlético Madridin kustannuksella. Vain kolme maalia tehnyt Eibar jatkaa sijalla 16.