[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

FC Barcelona-Málaga
Lauantaina 21.10 klo 21.45
La Liga

Edellisen kotiottelunsa tyhjille katsomoille La Ligassa pelannut Barcelona pääsee jälleen näyttämään taitonsa täyden kotikatsomon edessä. Keskiviikkona pelatun Mestarien liigan ottelun ei pitäisi enää lauantai-iltana tuntua jaloissa, vaan joukkue lähtee hakemaan jälleen täyttä pistepottia edellisen kierroksen tasapelin jälkeen, joka tuli Atletico Madridin vieraana. Lionel Messi jatkaa hurjaa alkukauttaan, kahdeksan ensimmäistä peliä on tuottanut huimat 11 osumaa.

Vierasjoukkue Málaga on suoraan sanottuna kriisissä. Joukkue jahtaa edelleen kauden avausvoittoaan, eikä se ainakaan helpolla tule tämäniltaista vastustajaa vastaan. Edellisestä viidestä ottelustaan joukkue on hävinnyt neljä, tekemättä niissä maaliakaan. Ainoa valopilkku oli 3-3-tasapeli Athleticia vastaan, mutta enempää valonpilkahduksia ei olekaan nähty.

Kahdeksaan otteluun joukkue on tehnyt ainoastaan neljä maalia ja omiin on kolissut hälyttävät 18 osumaa! Kyseessä on La Ligan toiseksi huonoin sarjakauden avaus sitten Zaragozan kaudelta 1952-53. Seurajohto on antanut ainakin toistaiseksi tukensa päävalmentaja Míchelille, mutta saa nähdä kuinka kauan.

Poissaolot

Barcelonan riveistä sivussa ovat edelleen Rafinha, Ousmane Dembélé sekä Arda Turan. Loukkkaantuneiden listaan lisättiin hiljattain Jordi Alba. Malagalta sivussa ovat Cenk Gönen, Diego González, Federico Ricca sekä mahdollisesti Borja.

Arvio

Ottelussa ei ole kuin yksi kysymys, eli kuinka monella maalilla Barcelona voittaa ottelun? Vaikka Málaga on päässyt hiomaan taktisia kuvioita maajoukkuetauolla, on se järkyttävän suuressa altavastaajan asemassa sarjajohtaja Barcelonan vieraana.

Kotijoukkueen kesän hankinta Paulinho on päässyt koko ajan paremmin ja paremmin mukaan peliin ja on laittanut jo ainakin osalle kriitikoistaan jauhot suuhun. Hänenkin otteidensa voisi olettaa vain paranevan kauden edetessä. Vaikka Málaga on ollut viimeisten vuosien aikana yllättävänkin vaikea vastustaja Barcelonalle, tällä hetkellä joukkueet ovat menossa aivan päinvastaisiin suuntiin. Iso kotivoitto lapulle ja nauttimaan!

Lionel Messi tekee kaksi tai useamman maalin
Kerroin 2.10

Barcelona -3 (Barcelona voittaa yli kolmella maalilla)
Kerroin 2.12

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]