Atlético jäi eilen Karabah’n vieraana maalittomaan tasapeliin Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannella kierroksella.

Kyseessä oli Atléticon neljäs peräkkäinen voitoton ottelu ja tasapelin myötä Atlético vaikeutti valtavasti asioitaan Mestarien liigassa. Atléticon on pakko voittaa kotonaan Karabah ja Roma, sekä toivoa Chelsean voittavan Roman Italiassa, jotta jatkopaikka on edes teoriassa mahdollista.

Diego Simeone uskoo joukkueeseensa, vaikka asiat ovatkin menneet jo todella vaikeiksi Mestarien liigassa.

– Meillä kaikilla on valtava halu päästä huomenna jo harjoittelemaan. Avausjaksolla meillä oli paikat voittaa ottelu, mutta emme saaneet niistä ainuttakaan sisään ja se aiheutti meille paineita toiselle jaksolle. Nyt pessimismi valtaa ilmapiirit, mutta pukukopissa sellaista ei ole. Uskon täysin tähän joukkueeseen. Allekirjoitin kolme kuukautta sitten jatkosopimuksen tietäen, mitä tulossa oli ja juuri se tulikin.

Argentiinalaisluotsilla oli selvä syy siihen, miksei Atlético napannut täyttä pistepottia mukaansa Madridiin.

– Ainoa syy siihen on maalintekopaikoissa epäonnistuminen. Meillä ei ole minkäänlaista fyysistä ongelmaa. Uskon, että pelaajani antavat kaikkensa muuttaakseen tämän tilanteen.

Atlético kohtaa seuraavaksi Mestarien liigassa kotonaan Karabah’n.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!