FC Barcelona osti kesällä Paulinhon kiinalaisesta Guangzhou Evergrandesta. Hankinta nosti kulmakarvoja ja herätti runsaasti kritiikkiä. Peliesityksillään Paulinho on ainakin osittain lyönyt kriitikoille jauhot suuhun.

Lehdistötilaisuudessa Paulinho kertoi omin sanoin, mikä hänen tehtävänsä Barcelonassa on. Eli miksi hänet oikeastaan joukkueeseen hankittiin.

– Me kaikki teemme rajusti töitä, jotta hän [Lionel Messi] voi pelata omaa peliään. On etuoikeus juosta, jotta hän voi jatkaa parhaana olemista, Paulinho sanoi.

– Kun pelaa hänen kanssaan on autettava häntä saamaan palloja hyville alueille. Minulla on paljon vapauksia sijoittumiseni suhteen sekä täällä että maajoukkueessa. Valmentaja antaa minun tukea hyökkäyksiä ja tehdä maalejakin.

– Ne ovat vahvuuksiani ja yritän aina tehdä parhaani. Pyrin aina kehittymään ja auttamaan joukkuekavereitani.

Paulinho on pelannut tällä kaudella yhdeksässä ottelussa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Brasilialainen on viimeistellyt kaksi maalia ja syöttänyt yhden.

Paulinho saatetaan nähdä kentällä taas tänään, kun Barcelona isännöi Mestarien liigassa Olympiakosia. Ottelu alkaa kello 21.45.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!