Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannen kierroksen ottelut jatkuvat tänään. Espanjalaisjoukkueista vuorossa ovat Atlético ja Barcelona.

Atlético pakkovoiton edessä

Diego Simeonen miehistön taival Mestarien liigassa ei ole alkanut hyvin. Kahdesta ottelusta on tuloksena vaivainen piste ja lohkon kolmas sija. AS Roman vieraana Atlético oli selvästi vahvempi osapuoli, mutta ei onnistunut loistopaikoistaan huolimatta maalinteossa.

Chelseaa vastaan Atlético oli suuren osan ottelusta alakynnessä ja lontoolaiset tekivätkin voittomaalin ottelun viimeisessä tilanteessa.

Nyt edessä on vierasottelu Azerbaidzanissa Karabah’n vieraana. Mestarien liigan ensikertalainen hävisi avauskierroksella Lontoossa Chelsealle selvästi luvuin 6-0. Kahta viikkoa myöhemmin Roma haki täydet pisteet Bakusta luvuin 2-1.

Atléticon on kyettävä samaan. Muuta mahdollisuutta Simeonen suojateilla ei enää käytännössä ole Chelsea-tappion vuoksi. Antoine Griezmannin ja Koken pelikunnot ovat kysymysmerkkejä täynnä. SER:n mukaan tällä kaudella vain 27 minuuttia pelannut Kévin Gameiro on avauskokoonpanossa Griezmannin tilalla, jos maalitykki ei pelaa illalla.

Ottelu alkaa poikkeuksellisesti Suomen aikaa jo 19.00

Barcelona saa vieraita Kreikasta

Barcelonan lohkovaihe on lähtenyt käyntiin loistavasti ottaen huomioon vain tulokset.

Juventus oli jyrän alla avauskierroksella ja Sporting pisti muutamaa viikkoa myöhemmin kovasti hanttiin, mutta katalaanit onnistuivat nappaamaan täyden pistepotin mukaansa paluumatkalle.

Barcelona johtaa lohkoaan kolmen pisteen erolla Sportingiin ja Juventukseen, jotka kohtaavat toisensa illalla. Barcelona sen sijaan iskee tänään yhteen Olympiakoksen kanssa. Kreikkalaisseura on lohkon jumbo, sillä Takis Lemonisin miehistö ei ole onnistunut kerryttämään pistesaldoaan vielä ollenkaan.

Kyseessä on alustavasti Barcelonalle helppo iltapuhde, mutta Olympiakos on osoittanut vaarallisuutensa tappioista huolimatta. Esimerkiksi Sporting sai tehdä täyden päivätyön Kreikassa voittaakseen Olympiakosin, joka oli pitkään kiusana portugalilaisjätille.

Jordi Alba loukkaantui eilisissä joukkueharjoituksissa ja on varmasti sivussa illan kamppailusta.

Mestarien liiga keskiviikkona

19.00 Karabah-Atlético (Viasat, Viaplay)
21.45 Barcelona-Olympiakos
(Viasat, Viaplay)


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!