Marco Asension debyyttikausi Real Madridissa oli erinomainen. Vastuuta tuli tasaisesti läpi kauden ja minuutteja tuli isoissakin otteluissa kuten Mestarien liigan loppuottelussa. Maaleja kauden aikana tuli yhteensä kymmenen.

Tällä kaudella 21-vuotias nuorukainen on jatkanut siitä, mihin hän viime kaudella jäi. La Ligassa hän on saanut jo tässä vaiheessa puolet enemmän peliminuutteja kuin viime kaudella ja kaikki kilpailut mukaan lukien maaliverkko on heilunut neljä kertaa.

Asension lupaavat otteet ovat saaneet useat kehumaan häntä vuolaasti ja nyt mukaan on liittynyt entinen Argentiinan maajoukkuepelaaja Jorge Valdano, joka edusti Real Madridia sekä pelaaja- että valmentajaurallaan.

Valdano vertasi Asensiota jopa Lionel Messiin.

– Marco Asensio häikäisee kentän jokaisella alueella. Hän muistuttaa paljon Messiä, kun hän pelaa Argentiinan maajoukkueen kanssa, Valdano kertoi Marcalle.

– Aina kun hän saa pallon, jotain tapahtuu, mutta joskus hän voi olla pitkäänkin pelin ulkopuolella, koska hänen pelikaverinsa eivät onnistu löytämään häntä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Asensiota verrataan argentiinalaistähteen. Real Madrid -valmentaja Zinédine Zidanen mukaan nuorella espanjalaisella on paras vasen jalka heti Messin jälkeen.