Real Madridin kokoonpano on täynnä kymmeniä miljoonia euroja maksaneita supertähtiä. Kun heitä aletaan laittamaan järjestykseen käynnissä olevan ja 2016-17 kauden ottelumäärän mukaan, nousee yksi yllätysnimi ylitse muiden.

Nimittäin eniten otteluja mainitulla aikavälillä on tililleen kerännyt Lucas Vazquez, joka oli lauantaina avauskokoonpanossa, kun Real Madrid voitti Getafen 2-1-lukemin.

1. Lucas Vazquez, 62 ottelua
2. Toni Kroos, 59
3. Sergio Ramos ja Marcelo, 56
5. Karim Benzema, 55
6. Cristiano Ronaldo ja Isco, 54
8. Casemiro, 53
9. Keylor Navas ja Dani Carvajal, 52

Vazquez on Real Madridin oma kasvatti, jonka joukkue osti takaisin itselleen Espanyolista kesällä 2015 vain miljoonalla eurolla. Jos joku olisi tuon siirron tapahtuessa sanonut, että hän tulee olemaan supertähtiä vilisevän Real Madridin eniten otteluita pelaava pelaaja, tuskin kukaan olisi uskonut.

Toki tulee mainita, että taulukko olisi hyvin toisen näköinen, jos järjestyksen määrittäisi ottelumäärän sijaan peliminuutit, mutta tämä osoittaa jo sen, kuinka paljon Zinédine Zidane luottaa 26-vuotiaaseen laitahyökkääjään.

Vaatii rohkeutta valmentajalta penkittää kymmeniä miljoonia euroja maksanut pelaaja ja laittaa miljoona euroa maksanut pelaaja avaukseen, mutta rohkeutta Zidanella tuntuu riittävän.