Yksi ennakkoon tiistain herkullisimmista Mestarien liiga -otteluista pelataan Santiago Bernabéulla, kun Real Madrid isännöi Tottenhamia.

Kilpailun hallitseva mestari on kotikentällään ennakkosuosikki, mutta Tottenham pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista, sillä joukkue otti lauantaina kaikki kilpailut mukaan lukien viidennen perättäisen voittonsa Bournemouthin kustannuksella.

Ottelun jälkeen lontoolaisseuran valmentaja Mauricio Pochettino suuntasi katseensa välittömästi Real Madridiin.

– Heillä on uskomaton kokoonpano ja erittäin hyvä valmentaja. Kyseessä on fantastinen seura, Tottenhamin valmentaja Pochettino kertoi Mirrorin mukaan.

Pochettino korosti, että koko Real Madridin joukkueen tulee onnistua, mutta tästä huolimatta eräs yksilö huolestuttaa häntä erityisen paljon.

– Heillä on paljon hyviä pelaajia ja jokaisen pelaajan tulee onnistua, jotta joukkue voi voittaa mestaruuksia.

Cristiano Ronaldo on kuitenkin erityisen tärkeä. Hän on kuin Lionel Messi. Heillä on valtava vaikutus joukkueidensa pelaamiseen. Näistä pelaajista on vaikea sanoa enää mitään uutta. He ja Diego Maradona ovat vain erityisiä.

– He voivat muuttaa otteluita ja tehdä joukkueensa paremmiksi. Emme siis pelaa pelkästään Real Madridia vastaan, vaan pelaamme myös maailman parasta pelaajaa vastaan.

Molemmat joukkueet ovat voittaneet aiemmat ottelunsa Mestarien liigassa. Kummankin maaliero ennen tiistain kamppailua on 6-1.