[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Espanyol-Levante
Perjantaina 13.10 klo 22.00
La Liga

Espanjan La Liga palaa muiden pääsarjojen tavoin takaisin arkeen MM-karsintojen jälkeen. Kahdeksannen ottelukierroksen ensimmäinen ottelu pelataan jo perjantai-iltana, kun vastakkain asettuvat Espanyol ja Levante.

Espanyol on aloittanut kautensa alemmassa keskikastissa, kuten alun perin ounasteltiin. Kotikentällä pelit ovat sujuneet pääsääntöisesti hyvin, ja kauden toistaiseksi ainoat kaksi voittoa ovatkin kotikentältä Deportivoa sekä Celta Vigoa vastaan. Hyvällä kotipelaamisella joukkue säilynee putoamistaistelun ulkopuolella, mutta vieraskentälläkin pitää pystyä nähtyä parempaan suorittamiseen (0-2-2, maalit 1-8).

Levante on ajautumassa vahvan alkukauden jälkeen tappioputkeen, sillä ennen maajoukkuetaukoa pelatut kaksi ottelua toivat rumat tappiot Alavésille (0-2) sekä Real Betisille (0-4). Jopa korostetummin kuin illan vastustaja Espanyol, Levante elää kotipeleistään saaduilla pisteillä.

Vieraskentällä ei ole toistaiseksi kulkenut juuri yhtään, vaan joukkue on toiseksi huonoin vierailija La Ligassa yhden tasapelin ja tappion rasittamana, maalisaldon ollessa 1-5. Toki joukkue on pelannut kaikista joukkueista vähiten vieraskentällä, mikä vääristää hieman tilastoja. Joukkueen sijoitus tullee putoamaan entisestään alaspäin, kun vieraspelien ja kotipelien määrä alkaa tasoittua.

Poissaolot

Molemmat joukkueet kärsivät massiivisista poissaoloista. Kotijoukkue Espanyol joutuu tulemaan toimeen ilman Víctor Sánchezia, Naldoa, Óscar Duartea, Óscar Melendoa sekä Álvaro Vázquezia. Levanten vierasurakkaa vaikeuttavat muun muassa Samu Garcían, Sasa Lukicin, Mitchell Langerakin, Erick Cabacon, Jasonin, Iván Lópezin ja Roger Martín poissaolot.

Arvio

Espanyol on kotietunsa turvin suosikki illan ottelussa. Joukkue ottanee valtaosan pisteistään nimenomaan kotikentällä, se pystyy jäädyttämään vastustajansa pelin ja pitämään vastustajan maalimäärät alhaisissa lukemissa. Maalintekoon tarvittaisiin lisää tehoja, mutta joukkueen tuntuu välillä olevan erittäin vaikea luoda laadukkaita maalipaikkoja.

Vierasjoukkue Levante on tiukan paikan edessä, sillä on liuta miehiä poissa kokoonpanosta eri syiden vuoksi, ja heikko vierasjoukkueen maine ei helpota itse otteluun valmistautumisessa. Vaikka molemmilla joukkueilla on jopa poikkeuksellisen paljon poissaoloja, ne satuttavat kapeammalla ringillä toimivaa vierasjoukkuetta.

Etenkin luottopelaaja Iván Lópezin mahdollinen koko kauden poissaolo syö joukkueen mahdollisuuksia ja itseluottamusta. Kotietu painaa pelivalinnoissa todella paljon, Espanyol on lähellä jatkaa kotiotteluidensa voittoputkea.

Espanyol-Levante 1
Kerroin 1.83

Levante alle 0.5 maalia
Kerroin 2.21

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]