© Kuva: Getty Images

Diego Simeonella kummallinen tilasto Barcelonaa vastaan – onnistunut voittamaan katalaanit vain Euroopassa

Atlético ja Barcelona iskevät yhteen viikonlopun huippuottelussa, kun La Ligan kahdeksas kierros potkaistaan käyntiin.

Kyseessä on Atléticon tuliterän kotistadionin ensimmäinen ottelu Barcelonaa vastaan. Atléticon päävalmentajalla Diego Simeonella on varsin kummallinen tilasto. Vaikka argentiinalaisluotsi on menestynyt loistavasti Atléticon peräsimessä, niin Simeone ei ole kuitenkaan onnistunut voittamaan Barcelonaa kertaakaan sarjaottelussa valmentajana.

Simeone on kohdannut Barcelonan Atléticon valmentajana yhteensä 21 kertaa, joista Barcelona on voittanut 12. Sarjassa osapuolet ovat kohdanneet 11 kertaa, joista katalaanit ovat poistuneet voittajina kahdeksaan otteeseen.

Simeone on kyennyt kaatamaan Barcelonan ainoastaan Mestarien liigan pudotuspeleissä. Atlético on tiputtanut kahdesti Simeonen alaisuudessa Barcelonan Mestarien liigasta.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää