© Kuva: Getty Images

MD: Philippe Coutinholla Liverpoolin lupa siirtyä Barcelonaan tammikuussa

FC Barcelonan ja Real Madridin matsit ilmaiseksi!

Espanjan La Liga, Saksan Bundesliiga ja Ranskan Ligue 1 ovat katsottavissa Betssonin kautta ilmaiseksi läpi kauden.

Philippe Coutinhon piti olla Barcelonan kesän se iso hankinta. Liverpool kuitenkin piti taitavasta brassistaan sinnikkäästi kiinni, eikä Barcelonan kärräämät muhkeat rahapinot saaneet seurajohdon päätä kääntymään.

Coutinho-huhut kuitenkin elävät ja voivat yhä hyvin. Mundo Deportivo kirjoittaa, että Coutinho voi hyvinkin olla siirtymässä Barcelonaan, kunhan siirtoikkuna jälleen tammikuussa aukeaa.

Lehden mukaan Coutinholla on jo Liverpoolin lupa seurasiirtoon. Tähän Liverpool suostui, kun se sai Coutinhon osallistumaan joukkueen Mestarien liiga -taipaleeseen. Mediassa oli aiemmin epäilty 25-vuotiaan Coutinhon lakkoilevan ja kieltäytyvän pelaamasta Mestarien liigaa Liverpoolin paidassa.

Jos Barcelona saisi kiinnitettyä tammikuussa Coutinhon riveihinsä, ei hän näin ollen saisi pelata kevätkaudella Mestarien liigassa. Coutinholle olisi kuitenkin käyttöä sarjaotteluissa ja Copa del Reyssä, jotta Andrés Iniesta saisi lepoaikaa.

Luonnollisesti Liverpoolin myyntivalmius edellyttää edelleen, että Barcelona maksaa brassista ruhtinaallisen siirtokorvauksen. Alehintaan Jürgen Kloppin seura ei aio Coutinhoa myydä.

Barcelonan aikomus on hankkia Coutinho nimenomaan tammikuussa, sillä silloin markkinoilla on huomattavasti vähemmän kilpakosijoita.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

FC Barcelonan ja Real Madridin matsit ilmaiseksi!

Espanjan La Liga, Saksan Bundesliiga ja Ranskan Ligue 1 ovat katsottavissa Betssonin kautta ilmaiseksi läpi kauden.