© Kuva: Getty Images

Marca: Barcelona-kärki ei ole tyytyväinen rooliinsa – harkitsee lähtevänsä seurasta tammikuussa

Barcelonan Paco Alcácer on pelannut tällä kaudella kaikissa kilpailuissa yhteensä vain 121 minuuttia, eikä kärki ole saanut siten käytännössä ollenkaan luottoa Ernesto Valverdelta.

Marcan mukaan Alcácer on pettynyt rooliinsa ja harkitsee jättävänsä Barcelonan taakseen tammikuussa. Barcelonalle 30 miljoonaa euroa maksanut kärki odotti saavansa huomattavasti enemmän peliaikaa Neymarin lähdön ja Luis Suárezin loukkaantumisen vuoksi, mutta Valverde on jättänyt Alcácerin usein jopa katsomon puolelle.

Lehden mukaan Barcelona ei kuitenkaan suostu päästämään Alcácerista irti, vaikka pelaaja ei saakaan vastuuta, sillä seura pelkää Suárezin loukkaantuvan lähitulevaisuudessa vielä pahemmin. Siinä tapauksessa Alcácer olisi Barcelonan ainoa varavaihtoehto Suárezille, minkä takia seura ei suostu luopumaan valencialaishyökkääjästä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää