© Kuva: Getty Images

Lionel Messi MM-kisapaikan ratkaisseen hattutemppunsa jälkeen – ”Argentiinan kansan pitää olla yhdessä”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Lionel Messi on Argentiinan kansallissankari tällä hetkellä. Pallotaituri nimittäin ampui hattutempun Ecuadorin verkkoon ja vei siten maansa ensi kesän MM-lopputurnaukseen. Argentiina voitti ottelun 3-1.

Argentiinan oli voitettava MM-karsintojen päätöskierroksella, jotta maa pääsisi kisoihin.

Messi antoi ensimmäiset lausuntonsa pitkään aikaan maajoukkueessa ottelun jälkeen. Argentiinan maajoukkue on ollut keväästä lähtien medialakossa, sillä eräät argentiinalaislähdet hyökkäsivät verbaalisesti Ezequiel Lavezzin kimppuun marihuanahuhuillaan.

– Oli epäreilua, mitä tapahtui MM-finaalissa ja kahdessa Copa Américan finaalissa. Olisimme ansainneet voittaa ne kaikki finaalit, mutta emme voittaneet ainuttakaan. Nyt kärsimme paljon, jotta pääsimme tulevaan MM-lopputurnaukseen.

– Nyt meidän pitää olla rauhassa ja nauttia kisapaikasta. Meidän pitää alkaa valmistautua kisoihin, jonne on vielä pitkä matka. Joukkueemme tulee muuttumaan ja kehittymään paljon ennen kisoja. Joukkue vahvistuu tästä paljon.

– Olisi ollut hullua, jos Argentiina ei olisi pelannut MM-kisoissa. Olemme taistelleet joukkueena pitkään, vaikka joitain pelaajiemme onkin kritisoitu ja kyseenalaistettu mediassa. He ovat pelanneet suurissa finaaleissa ja antaneet meriittejä, mutta silti heitä kritisoitiin. Argentiinan kansan pitää olla yhdessä, Messi totesi ottelun päätyttyä.

– Selvisimme vaikeasta paikasta, johon olimme joutuneet omasta syystämme.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon