[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Barcelona-Las Palmas
Sunnuntaina 1.10 klo 17.15
La Liga

Sunnuntaina pelattavaksi tarkoitetun Barcelona-Las Palmas -pelin ylle on ilmestynyt tummia pilviä. Turvallisuutta ei välttämättä pystytä takaamaan poliisien vähäisyyden vuoksi, sillä sunnuntaina Kataloniassa järjestetään itsenäisyysäänestys. Mikäli ottelu kuitenkin pelataan, tässä sen ennakko ja vihje vedonlyöjille.

Barcelona lähtee jo tuttuun tapaan sunnuntain otteluun massiivisena ennakkosuosikkina. Voittoputkessa seilaava kotijoukkue pelasi tiistaina Mestarien liigassa ja otti niukan 1-0-voiton Sportingista. Kotoisassa sarjassahan Barcelona johtaa ilman pistemenetyksiä, ja eroa sarjakakkoseen Atlético Madridiin on jo neljä pistettä. Barcelona on tehnyt eniten maaleja (20) kuudessa ottelussa ja päästänyt vähiten (2).

Las Palmasin murheellinen kausi sai uuden käänteen, kun organisaatiossa pitkään palvellut Manolo Márquez jätti omaehtoisesti päävalmentajan paikkansa vain muutaman pääsarjaottelun jälkeen. Tilalle palkattiin Pako Ayestarán, joka sai potkut viime kaudella Valencian peräsimestä heti alkukaudesta.

Uuden luotsin avulla Las Palmas lähtee hakemaan paikkaa keskikastissa, ja maaottelutauko tuleekin tätä ajatellen sopivaan saumaan. Joukkueella on aikaa tutustua uuteen käskyttäjäänsä ja tuore päävalmentaja pääsee hieromaan taktisia kuvioita niin nurmella kuin palavereissakin. Kaksi edellistä La Liga -kamppailua on tuottanut tappiot Sevillan vieraana sekä Leganésia vastaan kotikentällä.

Poissaolot

Barcelona pääsee otteluun ilman suurempia murheita, poissa ovat Rafinha ja Ousmane Dembélé. Las Palmasin tilanne onkin sitten synkempi, sillä tällä tietoa poissa on peräti kuusi pelaajaa, kuten Dani Castellano, Vitolo, Sergi Samper, Alen Halilovic sekä päivittäin tarkkailussa olevat Loïc Rémy ja Pedro Bigas. Selkeä kokoonpanoetu on siis kotijoukkueella.

Arvio

Viimeiset keskinäiset kohtaamiset ovat olleet Barcelonan juhlaa isomaalisten voittojen muodossa, eikä muutostä tähän tule tälläkään kertaa. Kotijoukkue pystyy halutessaan lyömään rumat lukemat taululle, etenkin jos kaikki Las Palmasin loukkaantuneet pelaajat pysyvät poissa terveiden kirjoista itse ottelussa. Barcelona lähtee voittamattomana joukkueena maajoukkuetauolle ja Las Palmas pääsee suunnittelemaan uusia kuvioita loppukaudeksi tappio niskassaan.

Las Palmas alle 0.5 maalia
Kerroin 1.94

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]