Atlético pelasi Metropolitanon historian toisessa ottelussa Sevillaa vastaan ja kaatoi vastustajansa lopulta luvuin 2-0. Atlético nousi siten sarjataulukossa kolmannelta sijalta toiseksi juuri Sevillan ohi.

Diego Simeone käytti avauskokoonpanossaan rotaatiota ja laittoi esimerkiksi Luciano Vietton avaukseen Antoine Griezmannin kärkipariksi. Viime kaudella Sevillaa lainasopimuksen myötä edustanut Vietto ei kuitenkaan saanut juuri mitään aikaan ja Simeone vaihtoi argentiinalaisen toisella jaksolla Ángel Correaan. Vietton viimeisimmästä maalista tulee pian vuosi täyteen.

Atlético meni johtoon heti toisen jakson avausminuutilla. Steven N’Zonzi oli huolimaton omalla kenttäpuoliskollaan ja Yannick Carrasco ryösti ranskalaiselta pelivälineen. Nopeudestaan tunnettu Carrasco kääntyi maalin edustalle, ohitti Sergio Ricon ja teki voittomaalin.

20 minuuttia ennen päätösvihellystä ottelu ratkesi. Griezmann liukutaklasi pallon Filipe Luísille Sevillan boksissa, Filipe syötti takaisin Griezmannille ja kärki teki kamppailun viimeisen osuman.

Sevilla ei pystynyt uhkaamaan Atléticoa pelillisesti juuri ollenkaan muutamaa tilannetta lukuunottamatta.

Sevilla isännöi tiistaina Mestarien liigassa Mariboria. Atlético keskiviikkona Chelseaa.

Atléticoon siirtynyt Diego Costa bongattiin tänään Metropolitanon VIP-aitiosta. Costa käväisi aamulla Atléticon lääkärintarkastuksessa ja suoritti sen ilman ongelmia. Costan siirto virallistetaan pian.