[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Girona-Barcelona
Lauantaina 23.9 klo 21.45
La Liga

Lauantai-illalla pelattavassa ottelussa Barcelona pyrkii jatkamaan huikeita otteitaan ja venyttämään voittoputkensa La Ligassa jo kuuden ottelun mittaiseksi. Pystyykö sarjanousija Girona haastamaan jalkapallon jättiläisen kotikentällään?

Sarjanousija Gironan kausi on alkanut suht koht mukavasti. Pisteitä viiden ottelun jälkeen on viisi, mikä tasaisella taulukolla laskettuna riittää sarjapaikan säilyttämiseen. Usein nousijajoukkueiden pelilliset esitykset kääntyvät viimeistään vuodenvaihteen tienoilla laskusuuntaiseksi, eli Gironan kannattaa kerätä alkukaudella niin paljon pisteitä kuin vain mahdollista. Maalinteon tehokkuus huolettaa, joukkueella on ainoastaan kolme tehtyä maalia viidellä ensimmäisellä sarjakierroksella.

Barcelonasta on jo varmasti sanottu kaikki ylisanat huikean alkukauden myötä. Kapuloita rattaisiin toi Ousmane Dembélén loukkaantuminen ja siitä seurannut useamman kuukauden poissaolo, mutta on vaikea nähdä tämänkään hidastavan joukkueen vahvaa menoa. Lionel Messi on ollut huikeassa vireessä, tehden viiteen otteluun kovat yhdeksän osumaa. Lisäksi joukkue on päästänyt ainoastaan kaksi maalia alkukauden peleissään, joten joukkue pelaa tällä hetkellä todella tasapainoista jalkapalloa.

Poissaolot

Kotijoukkue Gironalta sivussa ovat ainoastaan Timor sekä Carles Planas. Barcelonan riveistä puuttuvat jo mainittu Dembélé sekä Rafinha.

Arvio

Vaikka Girona on pelannut kohtalaisen pirteän alkukauden ja onnistunut tekemään kaikki kauden aikaisemmat maalinsa juuri kotikentällään, on vaikea nähdä joukkueen pystyvän haastamaan Barcelonan tähtisikermää. Vierasjoukkue Barcelona on selvästi sisuuntunut vaikeasta pre-seasonista ja pelaa todella suurella sydämellä ja nimenomaan joukkueena.

Edelliset joukkueiden kohtaamiset ovat vuosilta 2007 ja 2011, joten vertailupohjaa ei juurikaan ole. Barcelona on iso suosikki vieraissakin, toki ensi viikolla jatkuva Mestarien liiga saattaa aiheuttaa pientä kierrätystä kokoonpanossa.

Girona alle 0.5 maalia
Kerroin 2.03

Barcelona voittaa nollapelillä
Kerroin 2.16

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]