[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Levante-Real Sociedad
Torstaina 21.9 klo 23.00
La Liga

La Ligan viikkokierros jatkuu torstaina kolmella ottelulla. Levante pyrkii jatkamaan pirteitä otteitaan, kun se isännöi Real Sociedadia.

Kotijoukkue Levante on avannut kautensa hyvin. Avauskierroksen voittoa on seurannut kolme tasapeliä, joista maukkain on varmasti Real Madridin vieraana toissaviikolta. Joukkue on pelannut pääsääntöisesti erittäin tasapainoista jalkapalloa, sillä neljä ensimmäistä ottelua on tuottanut viisi maalia ja vain neljä päästettyä osumaa. Nähdyillä otteilla sarjapaikan uusimisen pitäisi olla aivan mahdollista.

Real Sociedad koki kauden avaustappionsa Real Madridia vastaan lukemin 1-3. Tappiosta huolimatta kausi on alkanut hienosti ja joukkue majailee edelleen sarjataulukossa sijalla neljä. Eurooppa-liiga tuonee rasitusta kauden aikana, mutta tässä vaiheessa kautta sillä ei ole vielä mitään käytännön merkitystä. Juanmi on jatkanut kärjessä tehokasta peliään kolmella osumallaan.

Poissaolot

Kotijoukkue Levante joutuu tulemaan toimeen ilman Iván Lópezia, Roger Martía ja Jefferson Lermaa. Vierasjoukkuetta rasittavat Carlos Martínezin, Raúl Navasin, Iñigo Martínezin sekä Mikel Oyarzabalin loukkaantumiset.

Arvio

Ottelusta saattaa muodostua yllättävänkin tasainen, jos Levante saa pidettyä vierasjoukkueen poissa vaarallisilta paikoilta. Real Sociedad on tehnyt tällä kaudella toiseksi eniten maaleja heti Barcelonan jälkeen, 2,75 maalia per peli. La Real on muutenkin ollut hieman niskan päällä joukkueiden edellisissä kohtaamisissa, ja joukkueen uskotaan tekevän voittoon tarvittavat maalit ottelun aikana.

Real Sociedad tekee yli 1.5 maalia
Kerroin 2.20

Real Sociedad voittaa
Kerroin 2.40

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]