[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Real Madrid-Real Betis
Keskiviikkona 20.9 klo 23.00
La Liga

Pelikieltonsa kärsinyt Cristiano Ronaldo palaa La Ligan puolella vihdoinkin Real Madridin pelaavaan kokoonpanoon keskiviikko-illan kamppailussa Real Betisiä vastaan. Onko heti odotettavissa kotijoukkueen maalijuhlat?

Madrid ottaa varmasti mielissään takaisin Cristiano Ronaldon, jonka viiden ottelun pelikielto loppui viikonlopun kierroksella. Toki joukkue palasi edellisellä kierroksella voittokantaan Real Sociedadin vieraana lukemin 3-1, mutta jotain Realin pelistä on puuttunut viimeisten viikkojen aikana.

Real Betisin kausi on edennyt oikestaan aika lailla ennakkokaavailuiden mukaisesti. Joukkue on pystynyt kotonaan ottamaan voittoja, mutta vieraskentällä on toistaiseksi ollut vaikeampaa. Kotonaan Betis on kaatanut Deportivon sekä Celtan, vieraspeleissä tappio on tullut Villarrealin ja Barcelonan vieraana. Joukkueen suunta näyttää juuri nyt aika vakaalta, ja onkin helppo uskoa joukkueen ottavan vielä paljon etenkin kotivoittoja kauden aikana.

Poissaolot

Kotijoukkue Real Madridilta poissa ottelusta ovat varmuudella Karim Benzema sekä Mateo Kovacic. Epävarmoina jatkavat Jesús Vallejo ja Theo Hernández. Real Betisillä on vain kaksi poissaoloa, kun sivussa ovat Alin Tosca ja Juan Narváez.

Arvio

Kotijoukkue syttyy peliin takuuvarmasti, kun ehdoton ykköstähti palaa kokoonpanoon. Real Madrid laittaa kaasun pohjaan heti alusta alkaen ja haluaa näyttää kotiyleisölleen voittavaa ja näyttävää jalkapalloa. Betis on kehittynyt hiljalleen vuosien saatossa, ja muutaman vuoden takaiset 0-5-murskatappiot Real Madridia vastaan tuskin toistuvat. Arka vieraspelaaminen sekä pelaajamateriaali kääntävät pelivaihtoehdot kotijoukkueelle.

Real Betis alle 0.5 maalia
Kerroin 2.12

Real Madrid -1 (Real Madrid voittaa yli yhdellä maalilla)
Kerroin 1.31

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]