Espanjan maajoukkuevalmentaja Julen Lopetegui haluaa Atléticon ranskalaistopparin Lucas Hernándezin käytettäväkseen ensi kesän MM-kisoissa. Asiasta uutisoi espanjalainen radiokanava Cadena SER.

21-vuotias puolustaja on syntynyt Marseillessa. Lucas on asunut Madridissa pikkupojasta saakka, sillä pelaajan isä pelasi aikoinaan Atléticossa ja Rayossa. Atléticon junioriputken läpi käynyt Lucas on kuulunut seuran edustusjoukkueeseen kolmen vuoden ajan. Diego Simeone on peluuttanut Lucasia tällä kaudella jokaisessa ottelussa avauskokoonpanossa.

Lopetegui etsii parhaillaan topparia maajoukkueeseen, sillä Espanjan keskuspuolustajatilanne on tällä hetkellä varsin keskinkertainen. Radiokanavan mukaan Lucas ei poissulje missään tapauksessa Espanjan maajoukkueen edustamista. Lucas haluaisi pelata Espanjan väreissä seuratovereidensa kanssa.

Espanjan tavoite on kutsua Lucas maajoukkueen mukaan mahdollisimman pian, koska Ranska saattaa kutsua Lucasin miesten maajoukkueeseen millä hetkellä hyvänsä. Lucas on edustanut juniorimaajoukkuetasolla Ranskaa useissa ikäluokissa.

El Largueron mukaan Lucas valitsee Espanjan maajoukkueen, jos saa pian kutsun. Myös Lucasin veli Theo Hernández on todennut haluavansa edustaa Ranskan maajoukkueen sijasta Espanjaa. Theo siirtyi Atléticosta Real Madridiin kesällä.