[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

FC Barcelona-Eibar
Tiistaina 19.9 klo 23.00
La Liga

FC Barcelona pyrkii jatkamaan tahratonta alkukauttaan La Ligassa Eibarin kustannuksella. Pystyykö katalonialaisseura venyttämään voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi?

Barcelonan vire alkukaudella on ollut aivan ilmiömäinen. Kotoisassa sarjassa voittoputki vain pitenee. Edellisellä keirroksella kaatui Getafe vieraissa lukemin 1-2. Jobinpostia ottelussa toi Neymarin korvaajaksi hankitun Ousmane Dembélén loukkaantuminen. Dembélé on sivussa jopa neljä kuukautta jalkavamman vuoksi. Muuten Barcelonalla ei ole mitään hätää, peli on juuri nyt uomissaan ja joukkue kairaa voittoja sekä hyvällä että huonolla pelillä. Lionel Messi johtaa sarjan maalipörssiä viidellä osumalla.

Eibar pelasi myös edellisellä kierroksella voittokaasti, kun se kaatoi kotonaan Leganésin 1-0. Eibar on tällä hetkellä sarjassa sijalla 13. Joukkue on pelannut todella niukkoja pelejä alkukadesta, sillä neljä ensimmäistä ottelua on tuottanut vain kaksi tehtyä maalia ja omiin on mennyt neljä. Ottelu Barcelonaa vastaan varmasti sytyttää joukkueen, mutta rehellisyyden nimissä Eibarin kauden päävastustajat löytyvät sarjataulukon keskikastista.

Poissaolot

Dembélén lisäksi Barcelonalta puuttuvat edelleen Rafinha ja Arda Turan. Eibarilla on tällä hetkellä viisi loukkaantunutta pelaajaa: Iván Ramis, Pedro León, Yoel, Fran Rico ja Ivi Alejo.

Arvio

Dembélén loukkaantuminen on iso isku Barcelonalle, mutta nälkäisiä paikkaajia löytyy kyllä penkiltäkin. Gerard Deulofeu saanee nyt kunnon näytön paikan, ja seuran oma kasvatti haluaa sen varmasti käyttää. Ensi viikolla pelataan jälleen Mestarien liigaa, ja Barca pääsee nyt tähän peliin valmistautumaan rauhassa.

Kotikentällä peli on toistaiseksi rullannut varsin näyttävästi ja sama jatkunee tässäkin ottelussa. Barcelona on vienyt joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta jokaisen, ja on vaikea nähdä Eibarin pystyvän haastamaan kotijoukkuetta tälläkään kertaa. Isomaalinen voitto vetolapulle.

Barcelona -2 ( Barcelona voittaa yli kahdella maalilla)
Kerroin 1.96

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]