[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Espanyol-Celta Vigo
Maanantaina 18.9 klo 22.00
La Liga

Neljännen ottelukierroksen päättävässä ottelussa Espanyol yrittää päästä pois nollakerhosta Celta Vigon kustannuksella.

Kotijoukkue Espanyol sijoittui viime kaudella kahdeksanneksi ja lähti tähän kauteen jopa eurokentät tavoitteenaan. Alkukaudesta on tullut oikein urakalla lunta tupaan, kun joukkue on edelleen ilman voittoa. Nyt kotikentällä voittoon avautuu mahdollisuus, kun vastaan asettuu vieraskentällä hieman arka Celta. Kuka tekisi Espanyolille voittoon tarvittavat maalit? Kauden kolme ensimmäistä ottelua on tuonut ainoastaan yhden tehdyn osuman.

Celta ei ole varsinaisesti profiloitunut kovaksi vierasjoukkueeksi. Viime kauden vierasottelut toivat vain neljä täyttä pistepottia. Eurooppa-liigassa joukkue pääsi mukavaan vireeseen, mutta kotimaan sarjassa kausi päätyi sijalle 13.

Viime kaudella vaikeuksia aiheuttanut oma puolustuspeli on edelleen hieman hakusessa, ainoastaan heikko Alavés on pystytty pitämään nollilla. Joukkueen tavoitteena olleet europelit ensi kaudella ovat aika kaukana nähdynkaltaisella pelillä. Hyökkäykseen vahvistamaan hankittu uruguaylainen Maxi Gómez on ollut vireessä, tehden kaikki joukkueensa neljä tämän kauden osumaa. Joukkue tarvitsee jatkossakin Gómezin sekä Iago Aspasin osumia.

Poissaolot

Espanyol on säästynyt pahemmilta loukkaantumisilta, sillä sivussa ovat ainoastaan Javi López sekä Óscar Duarte. Vierasjoukkue Celtalta sivussa ovat John Guidetti sekä Nemanja Radoja.

Arvio

FC Barcelona ryöpytti Espanyolia 5-0-lukemin edellisellä kierroksella, joten puolustuspeliä on varmasti hiottu kuluneen viikon aikana. Kumpikin joukkue on saanut keskittyä treenamiseen ja pelin yksityiskohtien hiomiseen, joten merkittävää lepoetua ei voi kummallekaan joukkueelle antaa.

Espanyol on viime kausilla ollut tasainen joukkue niin koti- kuin vieraskentällä, joten kovin suuresta kotiedusta ei ole kysymys. Ottelusta on odotettavissa kohtalaisen vähämaalinen, jossa ratkaisut tehdään yhden maalin erolla. Celta on jopa hieman yllättäen ollut niskan päällä edellisissä kohtaamisissa.

Alle 2.5 maalia
Kerroin 1.78

Espanyol-Celta X2
Kerroin 1.57

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]