[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Eibar-CD Leganes
Perjantaina 15.9 klo 22.00
La Liga

Kotijoukkue Eibar on aloittanut kautensa vaihtelevasti. Heti avausottelussa tuli vierasvoitto Málagasta lukemin 0-1. Sen jälkeen joukkue onkin jäänyt kahdesti nollille, häviten Athleticille sekä Sevillalle. Viime kaudella upeasti kymmenenneksi sijoittunut Eibar tarvitsee hyvän alkukauden, jotta sijoitus olisi samaa luokkaa. Tämänkaltaisista otteluista olisi vain pystyttävä ottamaan tasaisesti pisteitä.

Putoamiskamppailuun tuomittu Leganés on yllättänyt monet pelaamalla iloista ja viime kautta tehokkaampaa jalkapalloa. Joukkue aloitti kauden Alavés- ja Espanyol-pelien niukoilla 1-0 voitoilla, kunnes kauden avaustappio tuli Getafea vastaan. Viime kaudella viimeisellä säilyjän paikalla kautensa lopettanut Leganés on kärsinyt jo pitkään pahoista maalinteko-ongelmista. Tällä hetkellä joukkue menee maali per peli- tahdilla, joka on lähes sama kuin viime vuonnakin, jolloin vastaava lukema oli 0,95 maalia per peli. Joukkueen onneksi oma puolustuspeli toimii mukavasti.

Poissaolot

Kotijoukkue Eibaria rasittavat Pedro Leonin, Yoelin sekä Fran Ricon poissaolot. Leganésilta sivussa jatkavat ainakin Nordin Amrabat, Raul Garcia sekä Jon Ander Serantes.

Arvio

Joukkueiden viimeiset kohtaamiset ovat olleet kotivoittopainotteisia. Eibar on voittanut kaksi kotiotteluaan ja Leganés tasasi pisteet viime joulukuussa. Historiasta huolimatta vähämaalinen vierasmenestys houkuttaa varmasti. Leganés on pystynyt jatkamaan viime kauden lopulta tuttua pirteää peliään, joka voi kantaa vielä näin alkukaudella. Jos joskus on ryöstön paikka vieraskentällä, niin nyt! Tasapeli ei ole kaukana, sen verran joukkueet ovat tuskailleet maalintekonsa kanssa.

Eibar-Leganés X
Kerroin 3.10

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]