Sevilla haki Anfieldilta tasapelipisteen, kun Eduardo Berizzon miehistö ja Liverpool päätyivät 2-2 -tasapeliin Mestarien liigan avauskierroksella.

Lohkon kaksi tasokkainta joukkuetta otti mittaa toisistaan ja ottelu alkoikin vauhdikkaasti. Wissam Ben Yedder vei Sevillan johtoon jo kolmen minuutin jälkeen maalin edustalta. Berizzon ryhmä lähti otteluun pelottomana ja uskalsi pelata omalla pelitavallaan, vaikka Liverpool painoikin kovaa päälle.

Liverpool tasoitti varttia myöhemmin. Nopean hyökkäyksen seurauksena pallo pelattiin lopulta Sevillan maalin eteen, josta Roberto Firmino onnistui nikkaamaan pelivälineen verkkoon.

Kymmenen minuuttia ennen avausjakson loppua nähtiin hieman kyseenalainen tilanne. Mohamed Salah riisti Steven N’Zonzilta pallon ja laukoi sen Simon Kjärin kautta maaliin. Salah kuitenkin rikkoi tilanteessa N’Zonzia, eikä osunut pallonriistossaan palloon. Tuomari ei siltikään viheltänyt rikkeestä vapaapotkua Sevillalle.

Hetkeä myöhemmin Liverpoolille vihellettiin vielä rangaistuspotku, mutta Firmino laukoi pallon tolppaan.

Sevilla tuli toiselle jaksolle sisuuntuneena ja otti pallonhallinnan kontolleen. Sevilla pääsi viemään peliä entistä enemmän Liverpoolin kenttäpuoliskolle ja se tuottikin tulosta vartti ennen täyttä aikaa. Luis Muriel syötti Joaquín Correan tekopaikkaan, eikä argentiinalainen epäonnistunut.

Sevilla-luotsi Berizzo lensi katsomoon toisen jakson puolivälissä.

Lisäajalla Murielilla oli vielä loistava maalipaikka. Joe Gomezin punaisen kortin myötä vajaalla pelannut Liverpool ei saanut pysäytettyä Kjärin keskitystä ja Muriel pääsi käytännössä läpiajoon, mutta kolumbialaisen laukaus viuhui noin metrin ohi maalin.