Lionel Messi iski kaksi maalia, kun Barcelona kaatoi eilen illalla Juventuksen Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella. Maalien lisäksi Messi osui kertaalleen tolppaan ja alusti myös Barcan kolmannen maalin.

Ottelun jälkeen Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri myönsi, että Messille annettiin liikaa tilaa tehdä tuhojaan.

– Hän laukoi kolme kertaa, teki kaksi maalia ja osui kertaalleen tolppaan, Allegri kertasi.

– Jos hänelle antaa tilaa, hän on pysäyttämätön. Jos emme anna hänelle tilaa, pystymme rajoittamaan hänen tekemisiään.

Allegri ei halunnut vielä vetää kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä Camp Noulla kärsitystä tappiosta.

– En usko, että meillä on ongelmaa. Kun pelaamme tämän tason vastustajia vastaan, emme voi vaihtaa vapaalle. Se on se ero.

– Kun heillä on pallo maalimme lähellä, he ovat hyvin vaarallisia. Meidän on parannettava ja oltava henkisesti kovempia.

– Kun täällä [Camp Noulla] saa maalipaikkoja, ne on käytettävä. Meitä rangaistiin ensimmäisestä virheestämme 30 sekuntia ennen taukoa, koska emme peittäneet Messiä tai rikkoneet häntä.

– Tauon jälkeen Paulo Dybala pääsi välittömästi maalipaikkaan. Mutta kun peli aukeaa, Barcelonasta tulee tuhoisa.

– Nämä ottelut on pelattava pään sisällä. Paradoksaalisesti me päästimme ensimmäisen ja kolmannen maalin vastahyökkäystilanteista, kun me itse yritimme puskea ylöspäin. Kyse on siitä, että pelissä on pysyttävä mukana loppuun asti.