Filipe Luis oli espanjalaisen Panenka -lehden haastateltavana.

32-vuotias Atléticon ja Brasilian maajoukkueen laitapuolustaja kertoi mielipiteensä niin Neymarista, Paulinhosta kuin myös Atléticon Mestarien liigan pokaalijahdista.

– Neymar on onnellinen siirrostaan PSG:hen. Hän on kuin eri ihminen. Veikkaan, että Paulinho tulee yllättämään monet Barcelonassa ja jos ei siellä, niin Atléticossa hän varmasti onnistuisi, Filipe kommentoi viime aikoina julkisuudessa valtavasti esillä olleistaa maajoukkuetovereistaan.

– Niin pitkään, kun aurinko paistaa ja elämää on jäljellä, taistelee Atlético Mestarien liigan voitosta. Vähät asiat ovat sattuneet niin paljon kuin Lissabonin finaalitappio. En nukkunut viikkoihin. Rakastaisin sitä, että voisin lopettaa urani täällä Atléticossa ja jatkaa sen jälkeen seurassa, jos olen jossain työssä hyvä.

Filipe ehti myös kommentoida nopeasti hyvän ystävänsä Diego Costan tilannetta.

– Ei pidä katsoa kuin Costan tekemisiä ymmärtääkseen, mikä on Atlético, Filipe viittasi kuluneeseen kesään, kun Costa teki kaikkensa palatakseen entiseen seuraansa.

Laitapuolustaja kertoi myös, ettei koskaan pyydä pelaajilta paitaa ottelun jälkeen.

– Kunnioitan esimerkiksi paljon Lionel Messiä, mutta en ole koskaan pyytänyt häneltä paitaa ottelun jälkeen. Minä pelaan otteluita voittaakseni, en kertoakseni myöhemmin pelanneeni jotain tiettyä pelaajaa vastaan.