Real Madrid kohtaa lauantain ensimmäisessä La Liga -ottelussa Levanten klo 14:00. Jo etukäteen osattiin odottaa, että Zinédine Zidane antaa lepoaikaa heille, jotka ovat pelanneet isoja minuutteja maajoukkuetauon aikana.

Odotuksista huolimatta voi joukkueen avauskokoonpanoa pitää varsin erikoisena. Vasempana laitahyökkääjänä aloittanee yleensä laitapuolustajan roolissa nähty 19-vuotias nuorukainen Theo Hernández. Toinen vaihtoehto on se, että brasilialaispuolustaja Marcelo on ylennetty laitahyökkääjäksi.

Keskikentän keskustassa Casemiron roolissa pelaa Marcos Llorente, jolle ottelu on ensimmäinen La Liga -peli Real Madridin avauskokoonpanossa.

Maalivahtina on odotetusti Kiko Casilla, sillä Keylor Navas on lepovuorossa.

Vaihtopenkin puolelta löytyy muun muassa paljon kritiikkiä saanut Gareth Bale, hurjassa vireessä oleva Isco ja Real Madrid -valmentajan toiseksi vanhin poika Luca Zidane, jonka roolina on kakkosmaalivahtina toimiminen.

Maininnan arvoista on myös avauskokoonpanon espanjalaispitoisuus. Seitsemän pelaajista ovat puhtaasti espanjalaisia ja Ranskan ja Espanjan kansalaisuudet omaava Theo ei ole vielä päättänyt kumpaa maata aikoo edustaa A-maajoukkuetasolla.

Cristiano Ronaldo on edelleen pelikiellossa.