[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]
Villarreal-Real Betis
Sunnuntaina klo 21.45
La Liga

Kovin tavoittein alkavaan kauteen lähtenyt Villarreal on ollut yllättävissä ongelmissa. Mestarien liigaan oikeuttavat sijoitukset tavoitteenaan pitänyt joukkue hävisi kauden avauksessa Levantelle 1-0, ja heti perään Real Sociedadille peräti 3-0. Viime kauden tavaramerkistä, tiiviistä puolustuksesta, ei ole näkynyt kuin pieniä välähdyksiä. Ensi viikolla vastaan tulee vielä Eurooppa-liigan playoff-kierros Wieniä vastaan.

Real Betistä veikkailtiin kauden alla mustaksi hevoseksi jopa europaikoille asti. Kausi alkoi tappiolla Barcelonaa vastaan, mutta toisessa ottelussa Betis kaatois Celta Vigon 2-1. Kotikentällä joukkueen peli rullaa mukavasti ja pisteitä tulee tasaisesti, mutta vieraspelaamisesta ei ole vielä saatu selkeää kuvaa. Viime kaudella vieraspeleistä irtosi neljä voittoa ja 13 tappiota. Betis on joukkue, jonka kausi voi lähteä tällä hetkellä kumpaan suuntaan tahansa. Jos joskus, niin nyt on erittäin hyvä aika kohdata sekaisin oleva Villarreal.

Poissaolot

Syvyyttä Villarrealin kokoonpanosta ei juuri nyt löydy, sillä loukkaantuneiden ja vammoistaan toipuvien lista on pitkä. Poissa varmuudella ovat ainakin Soriano, Bruno, Soriano, Bruno, Sergio Asenjo,Adrian Marin sekä epävarmoina Mario Gaspar ja Soriano, Roberto. Real Betis pääsee vierasotteluun hyvästä tilanteesta, poissa on vain Joel Campbell. Betisillä on selkeä etu kokoonpanon suhteen.

Arvio

Kaikki ottelut huomioiden, Villarreal taivaltaa viiden ottelun tappioputkessa. Nyt se pääsee kuitenkin ensimmäistä kertaa kotikentälleen tämän vuoden La Ligassa, joka voi antaa sille piristysruiskeen. Real Betistä ei ole tunnettu kovinkaan vahvana vieraspelijoukkueena, mutta tällä kertaa sillä on aito mahdollisuus riistää vähintään piste isänniltä. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet tasaisia kamppailuja, joista kolme on päätynyt pistejakoon. Vierasyllätys on lähellä.

Villareal – Real Betis X2
Kerroin 1.88

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]