Valencian kolumbialaistoppari Jeison Murillo antoi aamulla haastattelun madridilaislehti Marcalle.

Murillo kävi haastattelussa läpi niin Valencia-debyyttiään Bernabéulla, aikaansa Interissä kuin myös siirtoaan uuteen seuraan.

– Debyyttini Bernabeúlla oli alustavasti vaikea, koska vastassa oli yksi maailman parhaista joukkueista. Haluan kiittää joukkuetovereitani siitä ottelusta, koska meillä oli keskenämme täydellinen luottamus kentällä ja se näkyi, Murillo viittasi tasapeliin päättyneeseen Madrid-kamppailuun sarjan toisella kierroksella.

Murillo pelasi kaksi vuotta milanolaisen Interin paidassa. 25-vuotiaalle Kolumbian maajoukkuemiehelle jäi Italian reissusta paljon käteen.

– Interissä kehityin huomattavasti nimenomaan taktisesti ja opin puolustamaan paremmin. Nyt palaan sarjaan, jossa kilpaillaan todella paljon ja olen seurassa, joka on tekemässä nousuaan ylöspäin. Italiassa tehdään todella paljon töitä ja oppiminen on siellä hyvin tärkeässä asemassa. Olin hyvin suuressa seurassa ja nyt minun pitää näyttää kaikille uudestaan taitoni täällä Valenciassa.

Valenciaan toukokuun lopulla siirtynyt Marcelino vakuutti Murillon Valencia-siirrosta.

– Puhuin hänen kanssaan ennen siirtoani. Se antoi minulle tietenkin itseluottamusta ja on hyvin tärkeää puhua asiat selviksi valmentajan kanssa ennen kuin tekee päätöksen. Saavuin seurasta, jossa asiat eivät olleet parhaat mahdolliset ja Valencia on yksi Euroopan parhaista, vaikka tämä seura ei olekaan ollut parhaalla tasollaan viimeisten vuosien aikana. Valencia on yksi suurista ja tämä on minulle suuri haaste, toppari totesi.

Murillon Valencia kohtaa viikonloppuna Atléticon Mestallalla.