Euroopan MM-karsintalohko G:tä tappioitta johtava Espanja oli armoton vieras lohkon hännänhuipulle Liechtensteinille. Espanja takoi alppimaan maajoukkueen verkkoon peräti kahdeksan maalia, eikä itse päästänyt ainuttakaan.

Molemmilla puoliajoilla verkko heilui neljä kertaa, joten kummankin päädyn katsojat saivat maali-iloittelusta osansa tasaveroisesti. Avausmaalin teki jo kolmannella minuutilla Sergio Ramos. Reilun vartin kohdalla tilanne oli jo 0-3, nyt Álvaro Moratan ja Iscon maaleilla. Taukonumerot viimeisteli 39. minuutilla David Silva.

Tauolla Ramos ja Silva saivat tehdä tilaa Nacholle ja Iago Aspasille. Celta Vigon kärkimies olikin hyvässä vireessä, sillä Aspas teki toisella puoliajalla kaksi osumaa ja alusti kolmannen, Álvaro Moratan illan toisen maalin. Ottelun viimeinen maali merkittiin Liechtensteinin Maximilian Göppelin omaksi maaliksi.

Vaikka Espanja tekikin ottelussa kahdeksan maalia, merkittiin kotijoukkueen Peter Jehlelle siitä huolimatta peräti seitsemän torjuntaa. Liechtenstein sai puolestaan yhden laukauksen kohti maalia.

Espanja johtaa lohkoaan kolmella pisteellä ennen Italiaa ennen lokakuun kahta viimeistä kierrosta. Sen maaliero kahdeksasta pelistä on huima 32-3. Liechtenstein maaliero puolestaan on surullinen 1-34.

Lokakuussa Espanja kohtaa kotikentällään Albanian ja vieraissa Israelin.